2777
2789

دوستان من دارم جدا میشم   یه پسر ۱۲ساله با معلولیت دارم  ولی نه اونجوری که فکرکنید متوجه نباشه    درک و شعور و احساساتش خیلی بالاست  ولی از لحاظ حرکتی ضعیفه  و باید مرتب کلاسهای کاردرمانیش رو ببره وگرنه خدایی نکرده ممکنه راه رفتنش رو از دست بده

همسرم اعتیاد شدید به شیشه داره و همون اعتیاد باعث یسری مشکلات روانی هم شده و بشدت اذیتم میکرد و دیگه جون و آبروم در خطر بود که زندگیمو ول کردم  خیلی صبوری کردم چندین سال   خونمون هم تهرانه 

من الان که دارم برای جدایی اقدام میکنم اومدم یه شهر دیگه خونه پدرم که حدود ۳ساعت از پسرم دورشدم   همسرمم پسرمو بمن نداد و نمیده    خودش صبحها میزاردش یه کلینیک نگهداری و میره سرکار    شهرستان این مراکز رو نداره همچنین کاردرمانی هم نداره

مهریه م رو گذاشتم اجرا یه میلیارد به حسابم اومده    مت شاغلم نیستم  ولی لیسانس دارم و میتونم یه کاری پیدا کنم   حالا موندم بااین پول تو شهرستان یه اپارتمان کوچیک بخرم  یا برم تهران کنار بچم باشم و یجایی رو رهن کنم

تو این ۶ماه که بچم کنار پدرشه یک جلسه هم کاردرمانی نبردتش  و مشاور اون موسسه نگهداری هم گف بچه خیلی ضعیف شده و از دوریت خیلی اسیب دیده  همه هم میگن بچت گناه داره     من اگر تو شهرستان خونه بخرم باید قید بچه و درمانش رو بزنم   نمیدونم تهرانم از پسش بربیام یا نه

شما بودید چیکار میکردید

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تهران..تحت پوشش کمیته برو...وام بهت میدن بزار رو پولت یه واحد نقلی بگیر...

تحت پوشش کمیته  بخاطر مطلقه بودن میشه؟

میشه یعنی؟

اره عزیزم چرا که نشه میتونی رهن و اجاره هم بگیری ۱۵۰بدی پیش ماهی ۵ تومنم اجاره دوخواب ولی مثلا تک خواب جنوب تهران تو دیوار رهن کامل طبقه چهارم بدون اسانسور ۲۰۰ تومنه

اول بفکر خودتون و راحتی خودتون باشید. دوران بعد از طلاق، خودش به اندازه‌ی کافی سخت هست و ممکنه ظرفیت چالش جدید وجود نداشته باشه.

اگر این جلسات برای سلامت فرزندتون ضروری هست، می‌تونید وکیل بگیرید تا دادگاه پدر رو مجبور به انجامش بکنه. 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

500 بده ی خونه رهن کامل ی 300 بده ی ماشین 200 بزار بانک سود بگیر بچتو ببر کاردرمانی سرکارم برو مهریت ...

ماشین دارم     مامانم میگه مرد بالاسرت نباشه سختته

حتما یه اپارتمان بخر بده ۱۵۰رهن برو اطراف تهران خونه رهن کن الکی پولتو هیچ و پوچ نکن بعد دوران پیری کسی پشتت نیست تا پول داری یه اپارتمان بخر سقف بالا سرت باشه سال بعدم رهن میره بالا تو هم رهن خونتو میبری بالا میدی پولو به صاحب خونه خودت