2777
2789
عنوان

به هم خوردن رابطه

115 بازدید | 11 پست

چرا رابطه هام بعد از چند روز به هم 

میخوره دختر نچسبی ام نیستم ولی میگن 

دختر خوبی هستی بعدشم پشیمون میشن 

خودشون 😞😞

فک میکنم ادم خسته کننده ایم براشون 

همه چی ام میدونم که در دسترس نباش و کم محلی 

و فلان ولی نمیشه که نمیشه.. 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

یه نفر بود اولین بار خواستم یکیو دوست داشته باشم

بعد سه روز اشنایی رفت 

حس ناکافی بودن گرفتم

در صورتی که هزارنفر منتم میکشن ادم زشتی نیستم

و فوق العاده از اون اقا خوشکلتر و نجیب تر بودم

یکماه ارامش ندارم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری بعد زدی مرد؟

سوال منم هس🤣

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

یه نفر بود اولین بار خواستم یکیو دوست داشته باشمبعد سه روز اشنایی رفت حس ناکافی بودن گرفتمدر صورتی ک ...

دقیقا منم بعد ده روز بم گفت دختر خوبی 

هستی ولی من نمیخوام ادامه بدم چرا کسی 

دوسم نداره

خودشم گفت که از همه لحاظ  خوبی ولی 

میدونم من براش خسته کننده بودم 

بلد نیستم جنسیت و عوض کنم

خسته نباشی همین جوری ادامه بده😶

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

دقیقا منم بعد ده روز بم گفت دختر خوبی هستی ولی من نمیخوام ادامه بدم چرا کسی دوسم ندارهخودشم گفت که ا ...

حتما هنوز یکی دیگه تو قلبشه 

حتما هنوز یکی دیگه تو قلبشه

نمیدونم حرف از بوسیدن و این چیزا میزد 

بدش میومد من گارد بگیرم جوابش و میدادم 

دیگه اونم کلا تمومش کرد

اول اینو بگو  دختری یا پسر ؟

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

نمیدونم حرف از بوسیدن و این چیزا میزد بدش میومد من گارد بگیرم جوابش و میدادم دیگه اونم کلا تمومش کرد

اووو پس ولش کن بابا تو هم خوب کاری کردی