2777
2789

کسی بوده علوم تربیتی خونده باشع بدون آزمون استخدامی جذب آموزش پرورش شده باشع؟

من شهرستانکم بنظرتون چ رشته ای برام خوبه هم درآمدش خوب باشه هم حوصله سربرنباشه

حقوقش معمولیم باشع اوکیع

اینک میگن غیر انتفاعی میشه با علوم تربیتی تدریس کرد چطوریه

رشته های بنظرم سخت میان تک تجربه ای داریم بگین لطفا

سلام علوم تربیتی خوب نیس فوقش میتونی دبیر مدارس استثنائی و یا مهدکودک بشی شایدم بتونی دبیر مدارس غیرانتفاعی بشی ولی استخدام رسمی نیستی در آخرهم حقوق همه این شغل هایی که گفتم ناچیزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام علوم تربیتی خوب نیس فوقش میتونی دبیر مدارس استثنائی و یا مهدکودک بشی شایدم بتونی دبیر مدارس غیر ...

عزیزم لنظرت ادبیات بخونم؟

اگر بخونم چکاره میشم مثلاً

حسابداری چطورع؟من ریاضیم زیاد خوب نیست اخه

من لیسانس علوم تربیتی دارم، هیچی توش نیست، اگه پارتی داشته باشی میتونی معلم دولتی یا غیردولتی بشی، ه ...

ای بابا خیلی تعریفشو شنیده بودم واسه شهرستانیا

من حسابداری رو از تجربه بابام میگم اما بازم صرفا تجربه اس

هرروز پشت سیستمی و با هزار تا آذم مختلف سر و کله میزنی،،ممکنه حتی یه سال یا دوسال به جای دور منتقل شی،،محیط مردانه اس و کار زن توسط سخت میشه،،و کلا جای دور برا زن سخته اگه منتقل شی،

انتقالی به شهر هم سخته،اگر شهرستانی هستی 

اما مزایا زیاد داره هتل و بسته های عید و..هتل هم الان گرون شده و برای کارمند بانک کم تر حساب میشه اما بازم با اوضاع تورم گرونه...

وام میدن یا گاهی وام بدون کارمزد برای خرید احتیاجات 

ولی شغل خشکی هست،،من بابام رو میبینم حس میکنم نمیتونم این همه سختی تحمل کنم برای بانک.

بابامم خودش میگه بانک برای زنها سخته،،

اینا فقط تجربه بود ممکنه سال های اخیر فرق کرده باشه

🎀🌸🍓🌱

عزیزم لنظرت ادبیات بخونم؟اگر بخونم چکاره میشم مثلاًحسابداری چطورع؟من ریاضیم زیاد خوب نیست اخه

عزیزم منم مثل شما امسال کنکور دادم برا همین براساس اطلاعاتی که کسب کردم و یا آشنایانی که این رشته رو داشتن راهنماییت میکنم بازم از افراد مختلف بپرس🤍

برا ادبیات من از مشاور که پرسیدم گفتن باید تا مقطع دکتری بخونی و تو پروژه ها خوب عمل کرده باشی تا بتونی استاد دانشگاه بشی که استاد دانشگاه هم با سابقه پایین حقوق کمی داره

برا حسابداری هم چیز خاصی نمی‌دونم وگرنه راهنماییت میکردم عزیزم

من حسابداری رو از تجربه بابام میگم اما بازم صرفا تجربه اسهرروز پشت سیستمی و با هزار تا آذم مختلف سر ...

ببخشید عزیزم پدرتون حسابداری خوندن و تو بانک کار میکنن؟

بعد اینکه آشنا و یا دوستی داشتن که به واسطه ایشون بانک کار میکنن؟ویا اینکه با آزمون ورود پیدا کردن؟

ببخشید عزیزم پدرتون حسابداری خوندن و تو بانک کار میکنن؟بعد اینکه آشنا و یا دوستی داشتن که به واسطه ا ...

آزغه بانک هستن

آره اون قدیما آشنا داشتن و رسمی هم نیستن اینو یادم رفت بگم وگرنه مزایا خیلی بیشتره احتمالا

🎀🌸🍓🌱