2777
2789

من خیلی سال مخمر رو خوردم تازه اون موقع ها هنوز داروی خارجی وارد میشد ولی اصلا فایده نداشت.آخرش فهمیدم لاغریم به روده هام مربوطه و گوارشماینکه سروتونین که فقط شادی اور نیست، در روده باید جذب بشه که خوب جذب نمیشد. الان چند ساله سیتالوپرام ۲۰ میخورم. از ماه سوم به بعد کلا شروع کردم به وزن گرفتن و الان هجده کیلو از اون موقع چاق ترم در حالیکه از بچگی لاغر بودم و اذیت میشدم با حرف مردم. راه دیگه ش هم مصرف پروبیوتیک طبیعی و کفیر هست مثلا لبنیات پری بیوتیک، کلم تخمیری، خیارشور تخمیری و.. من چند ساله فهمیدم ولی الان تازه رفرنس ها دراومده که ریشه همه بیماری ها در روده ست و باید روده رو تقویت کرد. امگا ۳ هم هر روز یکی با غذا بخور  

الحمد لله کما هو اهله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال مخمر رو خوردم تازه اون موقع ها هنوز داروی خارجی وارد میشد ولی اصلا فایده نداشت.آخرش فهمی ...

چاق کننده هست سیتالوپرام ۲۰؟

و چند خریدیش تا کی مصرف کنیم عوارض نداره؟

نمیدونم بخدا من ک هر دوتا تا الان مصرف میکنم اما یکم گشنگی بکشم سریع معده ام ب سوزش میوفته

تاثیر داشته تا حالا منم لاغرم البته بخاطر عمل هایی که کردم

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

چاق کننده هست سیتالوپرام ۲۰؟و چند خریدیش تا کی مصرف کنیم عوارض نداره؟

باعث ترسح هورمون شادی و تنطیم خلقیات میشه ولی در واقع کلا به قول معروف همه چی رو ردیف می کنه. ارزونه فکر کنم سه ورقش کمتر از سی هزار تومن یا همین حدودا.دوره ش سه ماهه ست ولی من پنج ساله مصرف می کنم انرژیم هم زیاد شده احساس خستگی و.. هم رفته. دکتر گفت تا همیشه هم مصرف منی مشکلی نداره.بیشتر داروخانه ها بدون نسخه هم میدن اگر پرسیدن بگو برای کنترل میگرن میخورم تا راحت بدن.( دکتر اولین بار بخاطر میگرن بهم داد که بعد دیدم چقددددر خوبه برای همه چی). وقتی نمی خوری اتفاق خطرناکی نمی افته فقط بعد از چند روز دوباره بی حوصلگی و.. میاد سراغ آدم .اینطور نیست که معتاد کنه و من به همه میگم فرض کنید ویتامینه و هر روز صبح یکیش رو یخورید اونقدر توی روحیه و ظاهر ادم تاثیر داره که بعد از یک ماه تاثیرش توی بشاش شدن صورت هم مشهوده. دوز بیست رو بخر که ضعیف تره. حتی بعد از سه ماه میتونی روزی نصفش رو بخوری. 

الحمد لله کما هو اهله
باعث ترسح هورمون شادی و تنطیم خلقیات میشه ولی در واقع کلا به قول معروف همه چی رو ردیف می کنه. ارزونه ...

خب خطرناک نیست چونک میگرن ندارم

قبلا رفته بودم  دکتر نشونه هام گفته بودم گف میگرن هست قرص تجویز کرد نمیدونم چی بود فک بالام بی حس شد سرم بدتر شد فکر کردم چشام بیرون میزنه چشام قرمز شد بود شدید

هیچی رفتم دکتر اصلی گف افسرده هاد دارییی شدید ممکنه خودکشی بکنی  باید مراقبت داشته باشه 

بعد هیچی اون قرصه یادم نمیاد ک چی بود

خب خطرناک نیست چونک میگرن ندارمقبلا رفته بودم دکتر نشونه هام گفته بودم گف میگرن هست قرص تجویز کرد ن ...

نه بابا گفتم که برای جذب هورمون سروتونین هست چون برخی پژوهش ها نشون داده گه برای جلوگیری از حملات میگرن هم مفیده دکتر برام نوشت. اگر افسرده ای که صددرصد برات خوبه منم داشتم ولی افسردگیم مخفی بود بعد از مصرف سیتالوپرام تازه فهمیدم چقدر همه چی بهتره ، کاش زودتر میخوردم و اونهمه سال لاغر نمی موندم کلا ادم شاد و سرحال تر میشه. روده روده روده منشا همه چیه. باید روده رو سالم کرد.

الحمد لله کما هو اهله
نه بابا گفتم که برای جذب هورمون سروتونین هست چون برخی پژوهش ها نشون داده گه برای جلوگیری از حملات می ...

من هر ماه سه ورق میخرم میریزم توی این ظرف خوشبو کننده دهان و بدون اینکه کسی بفهمه چیه هر روز یکی میخورم. البته بفهمن هم بد نیست ولی توی ایران همه گارد دارن و حرف درمیارن. اندازه و شکل قرصش شبیه خوشبوکننده های دهانه راحت میشه جا زد 😂

الحمد لله کما هو اهله