2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ از خواب بیدار میشم.

صبحونه. استراحت بعد صبحونه😂

ناهار و گرد گیری.

عصر پسرمو میبرم پارک و دوچرخه سواری.یا خونه مامانم.

شام و جارو و مرتب کردن خونه.

شام و خواب🥂✌️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

به چشم شوهرم بخور بخواب 😊

اما به قول یه طنز که بچه از مامانش میپرسه تو قسمت شغل مادر چی بنویسم 

مامانشم میگه بنویس ، مادر من خانه دار ، هم اشپزه هم تعمیرکار ، بدون حقوق و بیمه ، به چشم بابات بیکار

خلاصش کنم با یه بچه کوچیک همه چی رو دوشمه شوهرم فقط سرکار میره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که شاغلم یه مدت مرخصی گرفتم تقریبا همه کار با خودم بود از بچه ها و خرید و کار خونه و خرید و خلاصه همه چی 

هفت بیدار میشدم صبحانه و ناهار و تمیز کردن خونه و بردن پسرم خانه بازی و پارک و .... یه روز در میون کلاس میبردمش روزای دیگه گاهی تا ده میخوابیدم و گوشی بازی هم می کردم اما در مجموع همه کار بر عهده خودم بود 

عزیزم تروخدا بگو فقط چکوری غذا میپزی؟؟ همه کارای خونرو میکنی؟؟؟

ارع.. ما ناهارا غذای حاضری مثل انواع کوکو و کتلت و الویه و خوراک هارو درست میکنم.

برای شام غذاهای برنجی.

یه بچه ۳ ساله دارم و خودمم باردارم ولی همه کارامو خودم میکنم. ولی همیشه هم رو دور تندم.کارامو خیلی تند انجام میدم.

مثلا همزمان ک اشپزی میکنم کابینت هارو دستمال میکنم.یا شیشه ها و اینه هارو پاک میکنم.

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

قبل بارداریم ۸ صبح بلند میشدم  قهوه درست میکردم میخوردم ی میوه کنارش  صبحونم این بود 😁یه قسمت آشپزخونه رو مرتب میکردم تمیز میکردم بعد نهارو میزاشتم شوهرم کارمنده ظهر میاد 

بعد اشپزی ظرفارو میشستم  میرفتم یکم کتاب میخوندم یا سریال یا توگوشیم یکم میچرخیدم ظهر نهارو ک میخوردیم میرفتم دوش میگرفتم لباس و موهامو مرتب میکردم سوییچ ماشین همسرو برمیداشتم میرفتم باشگاه .. عصر ساعت ۵ و۶ میومدم  خونه شام درست میکردم درکل شاممون حاضری بود همیشه الانم یه میوه مثلا میخوریم اینطوری نیس چیزی درس کنم ..  یا شب سریال میدیدیم یا بیرون میرفتیم 

الان ک باردارم ظهر ساعت ۱۱ بیدار میشم نهار درست میکنم نهارمیخوریم عصر میخابیم شبم یا سریال یا خواب 🤣انقدر خابم میاااااد خدا میدونه ولی شوهرمم نمیدونم چراانقدر خستس بهش میگم توام حامله ای مگه عین خودم شده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.