2777
2789
عنوان

هر نفسی که میکشیم قوی تر میشیم

63 بازدید | 10 پست

با هر نفس با هر شبی که میگذره با هر صبحی که شب میشه

اتفاقا و مشکلاتی که حتی نمیتونستیم تصور کنیم

بهشون عادت میکنیم 

با بدترینا کنار میاییم

و بازم امیدوارم میمونیم برای روزای بهتر و خوشتر

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

واقعا از وقتی اومدم اینجا فهمیدم تنها نیستم

همه مشکل دارن درد دارن

درد هر کسی برا خودش سخته و سنگین 

الهی خدا همه مشکلاتو یهو براتون جبران کنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

دقیقا آفرین بهتون 

من ی کنکوریم روزایی رو پشت سر گذاشتم که فکر کردم نمیتونم از پیشوند بر بیام 

کلا تو این سایت اکثر کنکوری ها جو منفی می‌سازن یکیشونو الان داشتم می‌خوندم نصفه ولش کردم چون می‌دونم با تلاش درست و با کمک خدا میشه چیزی که خواست بدست آورد 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور که فکرشو نمیکردین این مشکلاتو داشته باشین

همونطورررر زندگیتون پر از شادی خوشی خنده و پول و برکت باشه

برسین به تک تک ارزوهاتون

به بهترین لول خواسته هاتون

هر وقت حالم بد بود کمک کردین

همدردی کردین

قدرت دادین

اعتماد بنفس دادین

الهی همشون هزار برابر برگرده به زندگیتون

دقیقا آفرین بهتون من ی کنکوریم روزایی رو پشت سر گذاشتم که فکر کردم نمیتونم از پیشوند بر بیام کلا تو ...

دقیقا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

تا خدا هست نگرانیم چرا

بالاخره یکی رو دیدم به خدا ایمان داشت اوخیش

صدالبته که داریم

بدون خدا مگه میشه لحظه ای زندگی کرد

خیلیا تا مشکلی براشون پیش میاد از خدا ناامید میشن

ادم بعضی وقتا دلش میشکنه ولی ازش غافل نمیشه