2777
2789

تابحال نشنیده بودم

ساعت مچی؟

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ سال پیش تقریبا ۱۰ تومن ست رو خریدیمانگار فیک هم هست😂هیچکدوم هم استفاده نمی کنیم

چرا استفاده نمیکنید ؟ 

الان موتورش کار می‌کنه ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

سال۹۰،بیست و یک هزار تومان واسه من شد ،شوهرم چون ساعت نمیبست از دست فروش کُرد ۹هزار تومن خرید،جعبه هم نداشت واسه منو از یه مغازه خریدیم و دوتا جعبه بهمون اشانتیون داد،کلی ذوق کردیم و ست کردیمشون😁😁

هی یادش بخیر منو بردی اون روزااا

خیلی کم هزینه کردم چونکه اون همه گرون نمیخاستم،تاالانم مدام استفاده میکنم وفقط باتری عوض میکنم براش هیچ مشکلی نداشت

شاید بشه این پول رو جای بهتری خرج کرد مثلا تستر بخریم. احتمالا عروس و داماد تا این سن ساعت دارند.

ساعت که خیلی مهمه چرا هیچ کس ساعت به حساب نمیاره ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود