2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا یاد من بدی بلد نیستم

دوره اینا نخر کاری نداره اول صب یا اخر شب یه دفتر مخصوص داشته باش بشین قبلش چندتا نفس عمیق بکش و مخت خالی کن و شروع کن به نوشتن شکرگذاریت یجوری شکرگذاری بنویس انگار به خواستت رسیدی واضح و راحت 

شاید اولاش ذهنت مسخرت کنه بگه ینی چی اینا ولی این فکرا از خودت دور کن باور داشته باش به خدا و قدرت شکرگذاری 

مثلا بنویس خدایا شکرت ک سالمم مثلا خدایا شکرت بابت ماشین ۲۰۷خوشگلم  

باید باور داشته باشی

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

دوره اینا نخر کاری نداره اول صب یا اخر شب یه دفتر مخصوص داشته باش بشین قبلش چندتا نفس عمیق بکش و مخت ...

ممنون عزیزم 😍💋

مثلا اگه من یه ماشین میخوام همش باید بنویسیم خدایا شکرت بابت ماشینم؟ بعد روزی چندتا باید بنویسیم؟ و تو چه مدتی به خواستم میرسم

ممنون عزیزم 😍💋مثلا اگه من یه ماشین میخوام همش باید بنویسیم خدایا شکرت بابت ماشینم؟ بعد روزی چندتا ...

اره هرچی باجزییات بهتر من هرشب مینوشتم 

باور قلبی و ذهنی مهمه 

بستگی داره به حاجتت یه راهیی برات وا میشه ک به خواستت برسی 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍