2777
2789
عنوان

من تنبل شدم واسه پخت غذا

345 بازدید | 20 پست

واسه کیک پودر کیک اماده میخرم .

واسه سبزی قرمه سبزی اماده سرخ شده .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پودر کیک میگیرم هم خوشمزه هم راحت چ کاریه ده تا ظرف آدم کثیف کنه

ارزون بود .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه مدت وسایل نداشتم غذا بپزم،شرایط اقتصادیه بدی داشتم و بعد از یکماه تونستیم مرغ و یک کیلو برنج بخریم سر آماده کردن خورشت و برنج بارها خداروشکر کردم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تنبلی نکن،خداروشکر کن و با عشق آشپزی کن گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یه مدت وسایل نداشتم غذا بپزم،شرایط اقتصادیه بدی داشتم و بعد از یکماه تونستیم مرغ و یک کیلو برنج بخری ...

حتی خونه پدر و مادرتون 

تنبلی نکن،خداروشکر کن و با عشق آشپزی کن گلم

افسردگی دارم

حتی خونه پدر و مادرتون

من توی رفاه کامل بودم مجردی،کار میکردم و دستم تو جیب خودم بود،ازدواج کردم شرایط خوب بود ولی خب زندگی بالا پایین داره ،بازم خداروشکر رد کردیم ،یه شبایی صبح نمیشد و با گریه میخوابیدم

من توی رفاه کامل بودم مجردی،کار میکردم و دستم تو جیب خودم بود،ازدواج کردم شرایط خوب بود ولی خب زندگی ...

خدا را شکر .زندگی بالا پایین داره واقعا .اما باید میرفتی نونه مادر پدر

خدا را شکر .زندگی بالا پایین داره واقعا .اما باید میرفتی نونه مادر پدر

کلا دارن میگن وقتی یه چیزی و نداری ، اونوقت که بدست میاری با عشق و علاقه و شکر گزاری زیاد انجام میدید

قدر نعمت هایی که داری و بدون ، افسردگی داری درمان کن 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

زربطی ب تنبلی نداره

هدر دادن وقته بنظرم 

وقتی سبزی خشک یا سبزی سرخ شده اماده واس قرمه هست من مگ بیکارم ؟!

گرچه سلیفه اییه ولی نباید اسم تنبلی روش گذاشت من شاغل ب ا دوتا بچه چجور فرصت کنم فرت فرت سبزی سرخ کنم یا بشورم و... ؟!!

من بشخصه همیشه واس پیاز سرخ شده، مقدار زیاد میشرم و با سیکات له مسکنم و سرخ میکنم کلشو و مقدار زیادی میشه وبسته بنندی میکنم و فریز میکنم