2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

117 بازدید | 12 پست

معذرت می‌خوام دوستان مدتی هست نامزد کردم و محرم شدیم

کامل نه اما چندبار کنارهمدیگه کارهایی کردیم...

از قبل از ازدواجم دکتر بخاطر منظم شدن پریودم دو بسته قرص ال دی داده بود ک بخورم منم خوردم هر شب . ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم اما این ماه الان ۶ ۷ روز میشه که نشدم، کمرم یکم درد می‌کنه و رنگ پریده شدم 

از بعد ظهر دوبار لکه ی قهوه ای ازم اومده ، 

اصلا هیچوقت اینطور نمیشدم همیشه از چندروز قبل درد شدید داشتم با خونریزی شدید و قرمز رنگ 

دارم سکته میکنم دور از جونتون ، امکان بارداری هست ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نیست 

قرص ال دی و باید ۳ماه بخوری و قطع کنی... 

شاید کیست داری شایدم از روی استرس

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

ن نیست قرص ال دی و باید ۳ماه بخوری و قطع کنی... شاید کیست داری شایدم از روی استرس

دکترم واسه دوماه داده بود که دقیقا کیست هام از بین بره و پریودم منظم بشه 

الان دوماهش تموم شده میخواستم دوباره پریود ک شدم برم پیشش که این بار برای جلوگیری بهم قرص بده ( چون شنیدم از روز پنجم پریود باید خورد ) 

ولی قراره ب مدت ده روز برم مسافرت کاری ، نمیتونم برم پیشش اصلا موندم چیکار کنم 

خودم بخرم بخورم ضرر نداره ؟ 

دکترم واسه دوماه داده بود که دقیقا کیست هام از بین بره و پریودم منظم بشه الان دوماهش تموم شده میخواس ...

ن بخر بخور مارک خوب بخر ک عوارضش کمتر باشه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....