2777
2789
عنوان

کیاااا لنز دارنننن

44 بازدید | 7 پست

من امروز لنز طبی سفارش دادم یا رنگ فندقی میزارن یا طوسی

ولی الان خیلی پشیمونم میترسم رنگش بد بشه روچشمم اخه دکتر گفت ممکنه فندقی برات نارنجی در بیاد🥲🥲🥲

کسی اینجا لنز رنگی استفاده کرده بگین رنگش چجوری بوده

من دکترم هربار پشیمونم کرد از لنز رنگی

بی رنگ میگیرم دیگه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من میترسم لنز استفاده کنم

لنز طبی باید بزارم تو عروسی 

ولی نمیدونم چطور نمی‌ترسید میزارید 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی میترسی😐

مگه نمیدونین؟ خیلیا لنز عفونت میکنه یا لنز میره قایم‌میشه پشت چشمی جایی نیاز به عمل پیدا میکنن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
مگه نمیدونین؟ خیلیا لنز عفونت میکنه یا لنز میره قایم‌میشه پشت چشمی جایی نیاز به عمل پیدا میکنن

عفونت دیگه بستگی به بهداشت شما داره . 

این چه سمیه . 😂لنز حتی از روی مردمک کنار هم که بره میره یه گوشه چشم خیلی راحت در میاد . اصلا امکان نداره بره پشت چشم

چرااا؟ منکه اولین باره . دکترم چیزی نگف

به من میگفت دید رو به کاملی بی رنگ نمیکنه و درکل لنز رنگی بی کیفیت تر از لنز بی رنگه

من خودم نظرم رو آبی بود دیگه با حرف دکتر پشیمون شدم... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵