یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من هم طبیعی بودم هم سزارین طبیعی رو میگم بعدش خوبه سزارین از این لحاظ خوبه که میدونی کی میری عمل کی تموم میشه هزار نفرم نمیان معاینه کنن درداشم با شیاف قابل تحمله
ای خدااا چه قشنگ😍😍😍 ایشالا خیلی خیلی خوب پیش بره، به سلامتی قند عسلتو تو بغل بگیری
فداتشم مرسی عزیزم ممنون🥰😍 الهی که بهترین ها قسمت دل مهربونت باشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خودم انقد میترسیدم.اصن به شرط اینکه سزارین بشم حاصر شدم باردار بشم. با این حال از سزارینم میترسیدم. ولی رفتم و تموم شد اومدم اصن فکرشو نمیکردم از پسش برمیام. خیلی خوب بود خدایی.تازه پمپ درد اگه داشته باشین هیچ دردی احساس نمیکنین. من ولی نداشتم