2777
2789
عنوان

لطفا بحث خ⁉️راب‌ها رو بس کنید

236 بازدید | 24 پست

برای پربازدید شدن میزنید همچین تاپیک‌هایی یا هر دلیل دیگه اما بعنوان یک خانوم توی این فضا دوست دارم محترمانه درمورد همجنس‌هامون صحبت کنیم

یکی از دلایلی که از نی نی سایت خوشم میاد اینکه میشه با همجنس‌های خودم گفت و گو و تبادل نظر داشته باشم این جور تاپیک‌ها و صحبت‌ها خیلی کثیفه نکنید لطفا 

بروهی ایران♥️🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍👍👍👍👍👍👍

خراب مغزیه که دیگران رو تفتیش عقاید میکنه و برچسب گذاریشون میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

طرف ضربه خورده

شوهره کش شلوارش شل بوده درست ولی اون زنی که میاد زندگی رو نابود میکنه حمایت نمیخواد

عوضی عوضیه حالا اسمش رو بذارن تاکسیک و حمایت های دیگه هم ازش کنن باز همون عوضیه و از اصل قضیه چیزی کم نمیکنه

چقدر خاله زنک و بیکارن فکرشون اینجور جاها میره وقت وانرژی ادم صرف چه چرت وپرتایی میشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اخه دلایلشونم برا خراب خطاب کردن یه نفر چرتو و پرته

نشست کنار دست شوهرم🤡🤡🤡🤡

تو خیابون کراپ زیر بادی پوشیده بود🤡🤡🤡🤡

هزار تا عمل زیبایی کرده🤡🤡🤡🤡

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی