2777
2789
عنوان

چرا میگن زنای خراب شدن نمیگن مردا هم خرابن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 17 پست

انشالله سر خودت بیاد چ طرز صحبت کردنه 

من اونجا منظورم بود از ی بی فرهنگی ب نام زنا دفاع نشه کی گفت مردا خوبن؟ انقدر مرد بد دیدم میدونم جامعه چقدر گوهه ولی اگ بیایم دیگ از گناهم دفاع کنیم یا بگیم ب ما چ خب فردا روزی سر خودمون میاد 

بعدشم خب منم حلالت نمیکنم ک ب من گفتی فوضول جوابتم گرفتی...! 

هيچوقتم از گناه کسی بی دلیل دفاع نکن 

چون چوبش اول سمت خودته 

من نمیدونم چرا هروقت به یک خانم واژه خراب اطلاق میشه ،همه جیغ بنفش می‌کشند و طوری واکنش نشون میدن که انگار همه زنها قدیس هستند و اصلا هیچ زنی امکان نداره بد باشه.سریع هم موضوع رو سوق میدن سمت آقایون که مشکل از مردها هستش و از این حرفها.

عزیز ما اصلا کاری به مردها نداریم ولی دیگه خودمون که خودمونو می‌شناسیم، چقدر از دست مادر شوهر و جاری و خواهر شوهر کشیدیم خیلیامون،چقدر زندگی‌ها بخاطر دسیسه های زنانه خراب شده ،چقدر از سمت معلم و همکار و دوست و همسایه و....که خانم بودند به مشکل خوردیم.پس نمیشه متعصبانه بگیم که همه خانمها فرشته هستند و بر منکرش لعنت.

اگر قبول نداری همین فردا جاری و خواهر شوهر و مادرشوهرتو مهمون کن و سر راه یک هووی خوش بر و رو هم برای شوهرت بگیر ،من باب شوخی البته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله سر خودت بیاد چ طرز صحبت کردنه من اونجا منظورم بود از ی بی فرهنگی ب نام زنا دفاع نشه کی گفت م ...

با توییم ک سری پستتو پاک کردی...! 

هر ریپلایی بزنی جواب نمیدم چون مثل تو بی فرهنگ نیستم ک تو تاپیک بقیه دعوا راه بندازم... 

ولی اینو بخون ب دردت میخوره 

@i_arty‍