2777
2789

بچه ها من دهمم یک چیزایی تشریحی میفهمم از دهم 

دو ماه تابستون نخوندم تستی نزدم متاسفانه کم کاری کردم چند وقت هم مسافرت بودیم نخوندم 

اگر ماه آخر شروع کنم یعنی شهریور میتونم خودمو برسونم به رقیب هام ؟ بنظرتون میتونم به صورت کلی درس ها رو تست بزنم 

میشه راهنماییم کنید که روزی برای هر درس چقدر تست بزنم و چند ساعت که بتونم این ماه جمع کنم ؟ 

اگر الان یعنی یه ماه آخر شروع کنم تست بزنم میتونم توی کنکور موفق بشم ؟ رشته تاپ بیارم من تجربی ام بچه ها

عزیزم خیلیا مثل من بلد نیستن و اگه نمیایم نگو محل نمیذارین 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگید اینجوری عذر میخوام ازتون عزیزم

عزیزی برا چی عذر بخوای فکرت درگیر بوده نوشتی فدای سرت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .