2777
2789

سه ماه پیش سقط داشتم و کامل خودش بدون دلیل سقط شد 

الان دوباره یه هفته از وقت پریودم گذشته میزنم بعد نیم ساعت یا یه ساعت دوتا خط میوفته 

یعنی چی؟

قبل اینکه اولین بار حامله بشم بی بی چک زیاد میزدم هیچکدوم اینجوری نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بتام کامله کامل اومده بود پایین گفتن خودش کامل سقط شده حتی یه ماه بعد سقط بی بی چک زدمو منفی بود

اگر از موعدت رد شده برو بتا بده یا هست یا نیست عزیزم

اگر میخوای یه هفته دیگه صبر کن تا کامل مشخص بشه

اگر از موعدت رد شده برو بتا بده یا هست یا نیست عزیزماگر میخوای یه هفته دیگه صبر کن تا کامل مشخص بشه

اره یک هفتس گذشته از وقتم 

دو هفته هم هست وقتی معدم پر میشه یه حس حالت تهوع میاد سراغم 

میگن صبر کن یه هفته بعد بیا برا بتا 

واسه من همینجوری مثبت شدولی بایذ دلیل سقط و پیگیری میکردی بعد اقدام میکردی الانم خیلی زود برو تمام ا ...

گفتن به احتمال زیاد بارداری پوچ داشتی 

کلا هر سونویی میرفتم نشونش نمیداد با اینکه نزدیک دوماهم بود 

کلا هیچ جنینی نبود فقط بتام میرفت بالا 

اصلا اقدام نکردیم و اگه باشه خیلی ناخواسته اتفاق افتاده اصلا هر مدلی فک نمیکنم احتمالش فقط یه درصد بود 

اره یک هفتس گذشته از وقتم دو هفته هم هست وقتی معدم پر میشه یه حس حالت تهوع میاد سراغم میگن صبر کن یه ...

ایشالا که خیره

دلیل سقطت چی بود؟

منم ۹ فروردین سقط داشتم هنوز اقدام نکردم

من بارداریم پوچ بود سقطم خیلی بد بود

واسه من همینجوری مثبت شدولی بایذ دلیل سقط و پیگیری میکردی بعد اقدام میکردی الانم خیلی زود برو تمام ا ...

اصلا اقدام نکردیم و اگه باشه خیلی ناخواسته اتفاق افتاده اصلا هر مدلی فک نمیکنم احتمالش فقط یه درصد بود 

ایشالا که خیرهدلیل سقطت چی بود؟منم ۹ فروردین سقط داشتم هنوز اقدام نکردممن بارداریم پوچ بود سقطم خیلی ...

من با اینکه باید صدای قلبشو میشنیدم کلا سونو هیچی نشون نمیداد و میگفتن هیچ جنینی نیست فقط بتام میرفت بالا و گفتن بارداری پوچ 

اقدامم نکردم اگه باشه ناخواسته بوده و فقط یه درصد احتمال داشت که دوباره حامله بشم

گفتن به احتمال زیاد بارداری پوچ داشتی کلا هر سونویی میرفتم نشونش نمیداد با اینکه نزدیک دوماهم بود کل ...

بازهم با احتیاط پیش برو من حدس میزنم ک بارداری چون خودمم بی بی چکم منفی شد توی سرویس بهداشتی انداختم چند ساعت بعد ک رفتم سرویس دستمال و انداختم توی سطل چشمم خورد دیدم مثبته یکی دیگ گذاشتم اونم همینطور انگار ک تازه داشت مثبت میشد شیاف و امپول و چیزای ک دکتر میگه رو رعایت کن ان شالله ک بسلامت بدنیا بیادعزیزم

بازهم با احتیاط پیش برو من حدس میزنم ک بارداری چون خودمم بی بی چکم منفی شد توی سرویس بهداشتی انداختم ...

ممنون گلم

مرسی امیدوار شدم 

میگن یه هفته صبر کن و بعد بتا بده البته اینو دکترم گفت 

ایشالا که خیره 

مرسی که وقتتو گذاشتی

خب به احتمال زیاد پوچ بوده دیگه مگه دکترت نگفت؟؟چند هفته سقط کردی ؟

تقریبا میشد ۷هفته که به خونریزی افتادم اونم یه مقدار بیشتر از پریود ولی درد زیاد 

بعد بتا دادم رسیده بود به ۲۰ 

دکترم گفت سه روز دیگه تکرار کن که اومد رسید به صفر 

گفت خودش کامل سقط شده و به هیچی نیاز نداری