2777
2789
عنوان

بیاین یه آقایی

114 بازدید | 14 پست

سلام با یه آقایی درخصوص یه مساله ای حرف میزنم دیروز که بهش زنگ زدم خیلییی باهام لاس زد (سنش زیاده).من اصلا از شوخیاش خوشم نمیومد خیلی چیپ و مسخره بود.امروزم دیدم پیام داده که کجایی از طرفی چون سنش زیاده خجالت میکشم بلاکش کنم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خجالت میکشی ..و اون پیش خودش میگه این دلشه به ادامه ی رابطه😊😊

من باهاش رابطه عاطفی که ندارم

بدم اومد انقدر لاسید بیشعور 

نمیدونم چرا سختمه بلاکش کنم الانم جوابشو ندادم

اون کارش رشته ، حتی اگه فامیل نزدیک باشه باید حدو اندازه خودشو بدونه ، اگه طرفش اهل لاس زدن باشه عیبی ندارد ولی نه با هر کس رسید لاس بزنه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اون کارش رشته ، حتی اگه فامیل نزدیک باشه باید حدو اندازه خودشو بدونه ، اگه طرفش اهل لاس زدن باشه عیب ...

بخدا اصلا باورم نمیشد دیروز تو زنگ گفت من موهای شما و پروپاچه تو رو ندیدم خیلییییی بدم اومد همسن بابامه بخدا

بخدا اصلا باورم نمیشد دیروز تو زنگ گفت من موهای شما و پروپاچه تو رو ندیدم خیلییییی بدم اومد همسن باب ...

میخواستی بگی چشمت در اختیار خودت نیست پیرسگ

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛