2777
2789
عنوان

امروز ی خانومی دیدم متولد

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 50 پست
انقدم افتخارمیکنن میگن بهمون‌نمیاد خب دخترتو سی سالگی شوهر بدی معلومه بهت میاد زود شوهر میدن بعد میگ ...

از نظر چهره شاید بهشون نیاد ولی از نظر فیزیکی اتفاقا میاد.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر چهره شاید بهشون نیاد ولی از نظر فیزیکی اتفاقا میاد.

چهره یک این خانم خیلی ناز و خوشگل بود بدون هیچ عملی پوست صاف و بدون چروک آدم کیف میکرد نگاش میکرد

پسرام دنیام💖

چهره یک این خانم خیلی ناز و خوشگل بود بدون هیچ عملی پوست صاف و بدون چروک آدم کیف میکرد نگاش میکرد

نمیدونم چرا انگار اینجور ادما که زود ازدواج کردن و بچه هاشونم بزرگن روحیشون خوبه دیدم که میگما 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

اونم حتما به تو امثال تو ميگه خاك تو سرت با اين طرز فكر و زندگي. اره. اينجوريه

من تا این جا بهت توهین نکردم ولی عین قاشق نشسته هی گفتی گفتی سوزنت رو من گیر کرده ولی خاک تو سر خودت که میپری وسط حرف دو تا بزرگتر تازه وارد 

ضمنا قشنگ مشخص خودتم یه الف بچه بودی شوهر کردی دخترتم همین ۱۲ ۱۳ سالگی شوهر دادی که مدافع هنر زنه ای

نه تو ذوقش کن افتخارم میکنن دختر ۱۲ ساله اصلا پریود شده ک شوهر دادن لابد دخترشم همین سنا رد کرده و ش ...

یه آب قند بخور 

چقدر دلت سیاهه هرکسی مسئول کارای خودشه

اینقدر راحت ب دیگران توهین نکن مدیون میشی 

پسرام دنیام💖

خیلیا میگن خوشی کنیم بعد .

یکسال  دو سال  سه سال کافیه 

از ۱۸ خوشی کن تا ۲۱ خوبه بعد ازدواج کن .

حداقل ۴۰ سالت باشه بچت تو سن ازدواج و خواستگار بیفته مگه زندگی فقط بچه هست نوه خودش یه عالمیه باید تو عروسیش بترکونی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

یه آب قند بخور چقدر دلت سیاهه هرکسی مسئول کارای خودشهاینقدر راحت ب دیگران توهین نکن مدیون میشی

برو بابا تو خوبی میای از کودک همسری دفاع میکنی ذوق میکنی تعریف بیخود میکنی اخه ۱۲ ساله چه ذوقی داره ک دل من سیاه باشه یا نباشه ۱۲ ساله ک حتی تشخیص نمیده حیض و جنابت چیه چرا باید آماده فرزند آوری باشه نمیفهمم خودتون زدید به خواب 

برو بابا تو خوبی میای از کودک همسری دفاع میکنی ذوق میکنی تعریف بیخود میکنی اخه ۱۲ ساله چه ذوقی داره ...

تو می‌دونی اون ۱۲ ساله هیچی از زناشویی نمی‌دونسته که ازدواج کرده؟؟ اینکه خودت تا ۳۰ سالگی چیزی بلد نبودی دلیل نمیشه که دیگران هم شبیه تو باشن

زیاد هم حرص نخور شیرت خشک میشه

پسرام دنیام💖

آره بخدا اعصابم خرد شد از دست شماهایی که از ازدواج ۱۲ ساله دفاع میکنید ذوق میکنید تعريف میکنی راست و ...

برو بیرون حسود 

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه بو میده 

پسرام دنیام💖

تو می‌دونی اون ۱۲ ساله هیچی از زناشویی نمی‌دونسته که ازدواج کرده؟؟ اینکه خودت تا ۳۰ سالگی چیزی بلد ن ...

من مثل تو سالی یکی نمیزام که شیرم خشک شه خوش باش ننه کوچولو 

عروسی جوجه هات ببینی ننه کوچولو 😉😉