2777
2789
عنوان

وای آخر هفته مهمون داریمممم نههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمونی ک شب میمونه عذابه🤣🤣واسه فردا ادم گیج و منگ میشه صب زود بیدار شو صبحانشو بده ظرفای صبوته جمع نشده ناهارو ب پا کن

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

تو این زمونه باید ملت درک کنن یه روز تا شب خونه کسی نم ونن، ندارن مسافرت نرن .برن هتل یه سر به فامیل ...

پارسال خاله شوهرم با شوهرش  با پسراش و عروسش و دخترش اومدن ۴ روز موندن خونمون خیلی سخت بود برام واقعا اونم تو خونه ۷۵ متری😑😑🤧کلافه شده بودم مادر شوهرم اینا هم بودن فک کن😑😑🤷🏻‍♀️

مهمونی ک شب میمونه عذابه🤣🤣واسه فردا ادم گیج و منگ میشه صب زود بیدار شو صبحانشو بده ظرفای صبوته جمع ...

دقیقا😭فقط خداروشکر من صاحبخونه نیستم مامان بابام زحمتشو میکشن🥲

پارسال خاله شوهرم با شوهرش با پسراش و عروسش و دخترش اومدن ۴ روز موندن خونمون خیلی سخت بود برام واقع ...

من اینجور وقتا از قیافم داد میزنه وقتی خسته باشم 

چقد بی درک 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...