2777
2789

میدونم طبیعیه ،خب من با خاهرشوهر اولی و مادرشوهرم قطع رابطه کامل کردم 

ولی خاهرشوهر دومیم خودش اومد طرفم بعد از اینکه از قهر برگشتم و سلام و علیک کرد و ی بار رفتم خونشون 

هرجا می بینم سلام میکنه 

ولی دیگه یک کلمه بیشتر از سلام خوبی حرف نمیزنه 

و میدونم طبیعیه 

ما قراره مسافرتی بریم ک اونا هم همسفرمونن ،ولی حتی یک کلمه تا حالا هرچی منو دیده از سفر حرف نزد وقتی با یکی از همسفرهای دیگمون بودم ،تا خاهرشوهرم اونو دید زود حرف مسافرتو پیش کشید باهاش 

حالا امشب تولد دخترشه 

داشتم میرفتم بیرون چون من و مادرشوهر و خاهرشوهر اولی همسایه ایم 

دیدم همه شال و کلاه کردن و بچهاشون ب هم دیگه میگن تولد پارمیسه و میریم تالار مامان پارمیس(خاهرشوهر دومیم) کلی تدارک دیده و چند مدل چی و چی و چی ...(ی تالار عروسی کوچیکیه ک میشه جشن و اینارو بگیرن )

همه دعوت جز من ،حقیقتا خیلی ناراحت شدم اگر میخان اینجوری کنن دیگه سلام احوال پرسیدنشون چ معنی داره؟ 

حالا ب نظرتون دو ماه دیگه تولد پسرمه من فک میکردم مثلا فقط با خاهرشوهر اولی و مادرشوهر مشکل دارم با بقیه نه ،الان دیگه هیچکدوم خانواده شوهرم رو دعوت نکنم ؟ تو مسافرت ک چن روز دیگه میریم کاملا با خاهرشوهرم سرد باشم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اون خاهرشوهر دومیم میخایم بریم مسافرت ک شوهرش توی اکیپ دوستای شوهرمه ینی فقط ی خانواده نیستیم حدو ...

خب پس 

تو در حد سلام علیک باش

اون خواهر شوهر هم سلام علیک رو بخاطر رابطه شوهرش و داداشش داره وسلام

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ب نظرت نشون بدم علاقه ای ب اون سلامشم ندارم؟

ن ن 

فقط سلام همین و بس 

فراتر نرو

اینم نباشه طرف میگه عقده ایه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ن ن فقط سلام همین و بس فراتر نرواینم نباشه طرف میگه عقده ایه

جشن تولد پسرمو بگیرم و هیچکدومشون رو دعوت نکنم؟ 

چون همسایه هستیم سریع متوجه میشن ک جشن گرفتیم و بفهمونم ک همون اندازه ک اونا ارزش ب من نمیزارن منم بهشون ارزش نمیزارم 

جشن تولد پسرمو بگیرم و هیچکدومشون رو دعوت نکنم؟ چون همسایه هستیم سریع متوجه میشن ک جشن گرفتیم و بفهم ...

ن دیگه دعوت نکن

جواب های،هویه

ن دیگه دعوت نکنجواب های،هویه

بدیش اینه ک من تک و تنهام تو این شهر و

توی کوچه ای ک همش خانواده شوهره 

مادرشوهر ،پدرشوهر ، دو خاهرشوهر ،عموی شوهر 

دور هم جم میشن ماشیناشون رو میزنن تا دم خونه ما 

بدیش اینه ک من تک و تنهام تو این شهر وتوی کوچه ای ک همش خانواده شوهره مادرشوهر ،پدرشوهر ، دو خاهرشوه ...

درکت میکنم

شرایط مشابه دارم

ولی آرامشی که در عدم حضور اونا دارم رو با هیچی عوض نمیکنم 

توم اصلا بهشون توجه نکن 

فک کن دور از جون شوهرت بچه پرورشگاس 

فک کن اونا رو نمیشناسی 

زندگیتو کن 

با هر چیزی خودتو سرگرم کن بلکه بترکن