2777
2789
عنوان

شوهرم کم بیناست ورفته رفته بینایش کمتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
شمانبودی میگفتی همسرت سم بخوردت میده ؟حالاچرابرات مهمه براش دلبری کنی یانه

آره همونی هستم که گفتی ; آخه من ی زنم دل دارم 

وحسرت زندگی نکرده ام را دارم

آره همونی هستم که گفتی ; آخه من ی زنم دل دارم وحسرت زندگی نکرده ام را دارم

الان که فرصت دارید استفاده کن بعدهم علم پزشکی پیشرفت کرده توکلت به خداباشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عینک و اینا نمیشه جلوشو گرفت ؟

دکتر بهش عینک با عدسی شماره8 داده

ولی مشکلش کوچکی کره چشم هست ومادر زادی هست

بهش به زور کمیسیون پزشکی وبا شرط وشروط گواهینامه ی 3 ساله فقط برای روز دادن وحق رانندگی در شب نداره چون شب ها اصلا دید نداره

چند سالتونه مگ

دیگه پیر شدم رفت; اوایل ازدواج عینکش رو از من پنهان می کرد می پرسیدم برای چی عینک دادن بهت ؟! می گفت بیخودی عینک بهم دادن 

می پرسیدم چرا از سربازی معافت کردن آن هم در زمان جنگ؟!

می گفت: خدایی بود 

ولی بعد از سال ها فهمیدم ;همش به خاطر کم بینایی بوده ;به روش نیاوردم 

ولی عدم صداقت او مرا دل سرد کرد

ای کاش از روز اول بهم گفته بود

دکتر بهش عینک با عدسی شماره8 دادهولی مشکلش کوچکی کره چشم هست ومادر زادی هستبهش به زور کمیسیون پزشکی ...

آره خب رانندگی داخل شب برای ماهم بعضی وقتا خطرناکه همسر شما که اصلا نباید برونه 

ببخشید هی صحبت میکنم چون اطلاعی از این چیرا ندارم میگم با جراحی و اینا بهتر نمیشه فایده نداره ؟

🤍✨Beauti Lady
نه;هیچ راهی نداره

نی نی سایتی ها چ قد خوشحالم شما رو دارم

وباهاتون حرف می زنم 

خدارو شاکرم دوست های مهربونی مثل شما پیدا کردم

دعام مستجاب شد دیگه با وجود شما احساس تنهایی نمی کنم