2777
2789
عنوان

شب و شمع و غم

88 بازدید | 20 پست

شب بود

و شمع بود و

من بودم و غم

شب رفت و شمع سوخت و

من ماندمو خا....مه ی باقر

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چنتا پیک کم دارین اونم من میارم 

به سلامتی همتون 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

با اجازتون منم

😂خیلیم عالی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

یه چنتا پیک کم دارین اونم من میارم به سلامتی همتون 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

درسته

به سلامتی سه کس

پشه،خون،مگس

درستهبه سلامتی سه کسپشه،خون،مگس

ابجی بهت گفتم بیشتر از سه پیک نخور بازم زدی بالا داری هزیون میگی این عرق با اونایی که خوردین فرق داره شیرازیا بهش میگن عرق سه پیکی خوبو 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

ابجی بهت گفتم بیشتر از سه پیک نخور بازم زدی بالا داری هزیون میگی این عرق با اونایی که خوردین فرق دار ...

نبابا

منو که هنو نگرفته

میزان میزان👌😌😂

.... باقرم

ماشالا به خامه هات👌🤣

نبابامنو که هنو نگرفتهمیزان میزان👌😌😂

پس بازم میریزم 🥂🥂🥂🥂🥂

ولی خیلی بالایی 

پیک اخرم میزنیم به سلامتی استارتر که نه حرف داره نه حریف 🥂🥂🥂🍻🍻🍻🍺🍺🍺🍺

پس بازم میریزم 🥂🥂🥂🥂🥂ولی خیلی بالایی پیک اخرم میزنیم به سلامتی استارتر که نه حرف داره نه حریف 🥂 ...

یکیو بزنیم سلامتی ننم

که دخترش منم