خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 عنوان قطع شدن علائم قبل ازمایش بارداری نشونه منفی شدنه 254 بازدید | 15 پست پنجشنبه موعدمه ای یو ای کردم چند روز بود حالت تهوع و سینه درد داشتم الان همچنان تهوع دارم درد سینم قطع شد یهو یعنی چی باردار نیستم ؟ 1404/05/26 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 هیچ ربطی ب علاعم نداره.من ای وی اف کرده بودم اگه خودم خبرنداشتم باورنمیکردم حاملم هیچ علاعمی نداشتم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 هیچ ربطی ب علاعم نداره.من ای وی اف کرده بودم اگه خودم خبرنداشتم باورنمیکردم حاملم هیچ علاعمی نداشتم اخه من داشتم سینه درد خیلی زیاد الان دیگه هیچ دردی ندارم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 اخه من داشتم سینه درد خیلی زیاد الان دیگه هیچ دردی ندارم نگران نباش ربطی نداره امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 نگران نباش ربطی نداره نگرانم حالم بده دست خودم نیست نمیتونم نفس بکشم احساس میکنم اکسیژن کمه 😭😭😭
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 نگرانم حالم بده دست خودم نیست نمیتونم نفس بکشم احساس میکنم اکسیژن کمه 😭😭😭 استرس سم نکن قران بخون صلوات بگو ذکربگو امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 استرس سم نکن قران بخون صلوات بگو ذکربگو کاش اروم میشدم با اینا
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 کاش اروم میشدم با اینا میشی من هرروز زیارت عاشورا.دعای توسل دعای معراج دعای نادعلی گوش میکردم واقعا تاثیرداشت ایه الکرسی.اخه منم ای وی اف کرده بودم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 میشی من هرروز زیارت عاشورا.دعای توسل دعای معراج دعای نادعلی گوش میکردم واقعا تاثیرداشت ایه الکرسی.اخ ... منم هر روز زیارت عاشورا و ایت الکرسی حدیث کسی حجرات میخونم اگه خدا صدامو بشنوه از وقتی سینه دردم قطع شده همش گریه میکنم چی شد یهووو
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 19488 منم هر روز زیارت عاشورا و ایت الکرسی حدیث کسی حجرات میخونم اگه خدا صدامو بشنوه از وقتی سینه دردم قط ... ن اصن نگران نباش قرارنیس همیشه دردداشته باشی امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
عمه_بتی عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 341 اگه پنجشنبه موعدت باشه الان بی بی چک بزنی مشخص میشه لایک ها رو رُند میکنم🤭
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 اگه پنجشنبه موعدت باشه الان بی بی چک بزنی مشخص میشه کسی ندارم برام بخره به کسی نگفتم ای یو ای کردم ،شوهرم گفتم بخر گفت فردا میبرم ازمایش اگه چیزی باشه معلوم میشه اینقدر حالم بده دارم میمیرم تورو خدا برام دعا کن
عمه_بتی عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 341 کسی ندارم برام بخره به کسی نگفتم ای یو ای کردم ،شوهرم گفتم بخر گفت فردا میبرم ازمایش اگه چیزی باشه م ... استرس نداشته باش عزیزم برای آزمایش بزار یه روز از موعدت بگذرهبا آی یو آی تعیین جنسیت هم کردین؟ لایک ها رو رُند میکنم🤭
خانم_گل۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3757 استرس نداشته باش عزیزم برای آزمایش بزار یه روز از موعدت بگذرهبا آی یو آی تعیین جنسیت هم کردین؟ دیگه بزا برم بدم تکلیفم روشن بشن دیگه تحمل این حجم استرسو ندارم اگه گرفته باشه بتا رفته بالا تا الان ، اره عزیزم تعیین جنسیت کردم ، دیگه برام دعا کن به خدا منفی بشم شوهرم میکشتم مطمئنم
psychotic عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2211 دیگه بزا برم بدم تکلیفم روشن بشن دیگه تحمل این حجم استرسو ندارم اگه گرفته باشه بتا رفته بالا تا الان ... شوهرت چیکارت داره که میگی میکشتم؟