2777
2789

پنجشنبه موعدمه ای یو ای کردم  چند روز بود حالت تهوع و سینه درد داشتم الان همچنان تهوع دارم درد سینم قطع شد یهو یعنی چی باردار نیستم ؟

هیچ ربطی ب علاعم نداره.

من ای وی اف کرده بودم اگه خودم خبرنداشتم باورنمیکردم حاملم هیچ علاعمی نداشتم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من داشتم سینه درد خیلی زیاد الان دیگه هیچ دردی ندارم

نگران نباش ربطی نداره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نگرانم حالم بده دست خودم نیست نمیتونم نفس بکشم احساس میکنم اکسیژن کمه 😭😭😭

استرس سم نکن قران بخون صلوات بگو ذکربگو

کاش اروم میشدم با اینا

میشی من هرروز زیارت عاشورا.دعای توسل دعای معراج دعای نادعلی گوش میکردم واقعا تاثیرداشت ایه الکرسی.اخه منم ای وی اف کرده بودم

میشی من هرروز زیارت عاشورا.دعای توسل دعای معراج دعای نادعلی گوش میکردم واقعا تاثیرداشت ایه الکرسی.اخ ...

منم هر روز زیارت عاشورا و ایت الکرسی حدیث کسی حجرات میخونم  اگه خدا صدامو بشنوه از وقتی سینه دردم قطع شده همش گریه میکنم چی شد یهووو

منم هر روز زیارت عاشورا و ایت الکرسی حدیث کسی حجرات میخونم اگه خدا صدامو بشنوه از وقتی سینه دردم قط ...

ن اصن نگران نباش قرارنیس همیشه دردداشته باشی

اگه پنجشنبه موعدت باشه الان بی بی چک بزنی مشخص میشه

کسی ندارم برام بخره به کسی نگفتم ای یو ای کردم ،شوهرم گفتم بخر گفت فردا میبرم ازمایش اگه چیزی باشه معلوم میشه اینقدر حالم بده دارم میمیرم تورو خدا برام دعا کن 

کسی ندارم برام بخره به کسی نگفتم ای یو ای کردم ،شوهرم گفتم بخر گفت فردا میبرم ازمایش اگه چیزی باشه م ...

استرس نداشته باش عزیزم 

برای آزمایش بزار یه روز از موعدت بگذره

با آی یو آی تعیین جنسیت هم کردین؟ 

لایک ها رو رُند میکنم🤭

استرس نداشته باش عزیزم برای آزمایش بزار یه روز از موعدت بگذرهبا آی یو آی تعیین جنسیت هم کردین؟

دیگه بزا برم بدم تکلیفم روشن بشن دیگه تحمل این حجم استرسو ندارم اگه گرفته باشه بتا رفته بالا تا الان ، اره عزیزم تعیین جنسیت کردم ، دیگه برام دعا کن به خدا منفی بشم شوهرم میکشتم مطمئنم