2777
2789

در مورد چی صحبت می‌کنید...شوهر من ۴روز شیفته ۴روز بیکار...تو این ۴روز خیلی خیلی حوصلم سر میره دلم میخواد زود ۴روز بگذره بره شیفت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی من روزای تعطیل شوهرم به سرعت برق و باد میگذ ره وقت کم میاریم مدام حرف داریم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من همیشه حسرت زنهایی میخورن که عاشق شوهراشون هستن .

متاسفانه از روز اول خیلی باب دلم نبود ۱۵ ساله گذشت هنوزم اینطوریم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

جدی میگی من روزای تعطیل شوهرم به سرعت برق و باد میگذ ره وقت کم میاریم مدام حرف داریم

در مورد چی میگید‌..من شوهرم نباشه با بچه ها بیرونیم...الان هم از ساعت ۳اومدیم بیرون هنوز خونه نرفتیم

بیشتر تلفنی حرف میزنیم

تا میاد خونه بچه ها نمیذارن ما یک کلمه ام باهم صحبت کنیم🥺

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
فکرکردم روزایی که خونه نیست حوصلت سرمیره..من شوهرم از ده صبح تا ده شب سرکاره..هر دوساعت تلفنی حرفمیز ...

شوهر من میگه این حرفا بد نخورن بخوای در موردش بزنی درمورد بچه ها اتفاقاتی که افتاده تعریف کنی