2777
2789
عنوان

بارداریم داره تموم میشه من هیچ خاطره یا چیز خاصی از این دوران ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 17 پست
اگه منظورت ویار سخت یا ناخواسته باردار شدن هست نه هیچ کدوم نداشتم خدا رو شکر ولی خب دلم میخواد تو ای ...

من خیلی کارای خاصی نکردم جشن تعیین جنسیت و آی هدیه های مختلف و جشن سیسمونی و فلان و بهمان فقط برا دل خودم یه کارایی کردم 

اول که بیبی چکم که مثبت شده بود نگه داشتم باهاش یه قاب کوچیک قشنگ درست کردم الانم تو اتاق دخترم زدم.

عکسای سونوگرافی شو یکی دوتا گذاشتم تو آلبوم.چندجا پرسیدم تا برم مرکز سونوگرافی که سی دی بدن.از حرکات جنین و عکساش و ضربان قلبش.الان اون فیلمو ریختم تو لپتاپ و سی دی شم دارم.همسرمو به سختی راضی کردم رفتیم چندتا عکس بارداری گرفتیم ماه چند بود یادم نیست.مسافرت رفتیم تو شمال چندتا عکس که کامل مشخصه شکم گنده م گرفتم:)) 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

موقع زایمانم خیلی اتفاقی و با تصمیم یهویی موقع تشکیل پرونده که متوجه شدم فیلمبرداری زایمان هم دارن تیک اونم زدم و هزینه ش اونموقع خییییلی کم بود پرداخت کردم.و الان خییییییییلی زیاااد راضی ام که اینکارو کردم.سزارین بودم.همه ی فیلم رفتن به اتاق عمل و همسرم و خواهرم که بیرون بودن و گرفته و فیلم تو اتاق عمل و سزارین و موقع دنیا اومدن بچه و گریه اولش تا بریدن بندناف و اندازه گرفتن وزن و قد و دور سر و پوشوندن لباسشو...اینا همه هست.باز بعد 20 روز با همسرم گفتن بیاین اتاق آتلیه بیمارستان اونجاهم کلی فیلم و عکس و ..باز 9ماهگی هم گفتن بیاین آتلیه مون بیرون بیمارستان اونجاهم باز کلی فیلم و عکس.. الان یه فیلم 20 دقیقه ای ذارم از موقع تولدش 20 روزگی و 9 ماهگی دخترم.با یا شاسی .اینا همه فقط با یه هزینه خیلی کم.تو بیمارستان خصوصی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم دخترم همون فیلمو خیییلی دوست داره.خیلی وقتا میشینه نگاه میکنه.امیدوارم برای بچه دوم هم بتونم اینکارو انجام بدم.الان هزینه ش خیلی بیشترشده.

البته بستگی به بیمارستان و خدمات و کیفیت اون آتلیه هم داره.دوستم یکسال بعد تو یه بیمارستان خصوصی دیگه فیلمبرداری زایمان خواست.ولی اصلا راضی نیست.کلایه کلیپ 5دقیقه ای دادن بهشون با یه شاسی کوچیک پول زیادی هم گرفتن.

خودش زایمان طبیعی بوده فیلمبردار قبل زایمان اومده پیشش فیلم بگیره اصلا توشرایطی نبوده قبول کنه برای اتاق زایمانم پزشکش اجازه نداده بیاد تو اتاق.بعد تولد بچه ش فقط چندتا عکس از نوزاد و چندتا عکس هم از خودشوهمسرش و نوزاد گرفته چندثانیه هم فیلم از همسرش گرفتن.همین.کلا 5 دقیقه فیلم و کلیپ