2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم چی میخوای بگیری فست؟

هر رژیمی طرف مقابل بخواد بکیره 

فقط گزارش تغییر وزن ، رژیم ، خوراک و ورزش رو بدیم بهم 

بنده رژیم آب کنار گیاهخواری دارم و ورزش

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

هر رژیمی طرف مقابل بخواد بکیره فقط گزارش تغییر وزن ، رژیم ، خوراک و ورزش رو بدیم بهم بنده رژیم آب کن ...

خوبه فقط من چون نون و برنج رو حذف کردم اگر گیاهخواری و آب بخورم دیگه باید جسدم رو ببرن برای تشییع جنازه 

خوبه فقط من چون نون و برنج رو حذف کردم اگر گیاهخواری و آب بخورم دیگه باید جسدم رو ببرن برای تشییع جن ...

والا من الان که دارم تایپ میکنم جنازم 

بدنم مور مور میشه و سرد میشه 

کنارش مکمل میخورم 

قند و شیرینیجات رو هم حذف کن 

اگه نمیخوای ورزش کنی گیاهخواری و خام خواری برات عالیه تا ماهی ده کیلو هم کم میکنی 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بعدش یه کچل لاغری خب (:

مکمل کنارش بخوری عزیزم خبری نی 

ویتامین ای منیزیم کمپلکس بی و ففول با سرلاک بچه بگیر 

میتونی آمپول بیوتین و نوروبین هم بزنی که عالی میشه 

تکون نمی‌خوری 

مکمل کنارش بخوری عزیزم خبری نی ویتامین ای منیزیم کمپلکس بی و ففول با سرلاک بچه بگیر میتونی آمپول بیو ...

والا من نهار نمیخورم شام سبک میخورم

اگر هم نهار بخورم شام نمیخورم

توی هفته هم سه روز شام و نهار رو کامل میخورم

ورزش هم که میکنم

تا الان هم حدودا ۲۵ کیلو کم کردم

والا من نهار نمیخورم شام سبک میخورماگر هم نهار بخورم شام نمیخورمتوی هفته هم سه روز شام و نهار رو کام ...

تو چه مدت کم کردی اینقدر عزیزم؟

کمتر از چهارماه 😫من چون چاق بودم رطوبت بدنم زیاد بوداین رطوبت بدنمهحالا که یکم سبک شدم رفتم سمت بال ...

با همین قطع برنج و نون تو چهارماه اینقدر کم کردی عزیزم؟؟

اون مکملایی که بهت گفتمو حتما بخور 

الان چن‌کیلویی