2777
2789

نپخته نخوداش..حالا که نمیخایم شام بخوریم نه گوشتش پخته نه نخودش،زیرش فک کنم زیادی کم بوده،بنظرتون تا ساعت ۹ونیم میپزه؟۳ونیم بارگذاشتم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببند زودپز نخوداش معلومه دیرپزه

تو زودپز میریختم یک ساعتو چهل دقیقه میپخت نخودا...حالا چیکار کنم چند دقیقه براش کافیه تو زودپز..چقدر ضدحال خوردم اه

بزار زودپز 

یه آشپز می‌گفت هروقت دیدی وقت نداری گوشتت نپخته ،شعله رو بده بالا وقتی که جوش افتاد یکم جوش شیرین بریز و سرش بزار و دوباره شعله تقریبا کم کن نیم ساعت بعد پخته

تو زودپز میریختم یک ساعتو چهل دقیقه میپخت نخودا...حالا چیکار کنم چند دقیقه براش کافیه تو زودپز..چقدر ...

ازالان ببندتا وقتی که بخورید باشعله ملایم آبگوشته دیگه مهم نیست که نخودش وابره آخرشم میخوای له کنی حداقل جاافتاده میشه