2777
2789
عنوان

متنفرم از مامانم

95 بازدید | 13 پست

زنی که با سختی شوهرش مرد و منو بزرگ کرد اما ازش بدم تقصیر خودشه همیشه خوردم میکنه تحقیرم میکنه اندامم نرمال میگم میخوام مثلا کارمند میشم میگه با این هیکل ؟ 

آنقدر که اشکمو درورده متنفرم ازش تو زندگیم فقط مامانمو دارم و همیشه خودمو پاره کردم تا ثابت کنم خودمو بهش!اما هیچوقت منو ندید هرچی تعریف میکنم منو مقصر میدونه منو بی عرضه میدونه از عشق و اعتماد بنفس دیگه هیچی حالیم نیس 

همیشه عصبیه تازه منو مانع ازدواجش هم میدونه 

نظرتون؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمشاید خیلی سختی کشیده و قدردانیتو حس نمیکنهاگه یبار جدی ناراحت شی متوجه میشه و بهش تلنگر میخور ...

آنقدر جدی ناراحت شدم هر بار که منو قدر نشناس و زودرنج خطاب میکنه

فقط حقو به خودش میده میگه اصلا من حق ندارم ناراحت شم

یه نامه براش بنویس

براش همه اینارو توضیح بده بگو منم از مرگ بابام ضربه های خودمو خوردم منم تلاش میکنم فلان و حقم نیست اینجوری تحقیر بشنوم. تو چون خودت تحقیر نمیشنوی متوجه عمق دردش نمیشی و خلاصه هرچی تو دلته

وقتی دیدی اعصابش ارومه بده بهش

یا همینارو اماده کن کلامی بهش بگو

یه نامه براش بنویسبراش همه اینارو توضیح بده بگو منم از مرگ بابام ضربه های خودمو خوردم منم تلاش میکنم ...

اتفاوت این کارو هم کردم جواب نداد💔مدام میگه من کیم ؟! من مادرم و از این حرفا که من سرم ببرم نباید چیزی بگی!

اتفاوت این کارو هم کردم جواب نداد💔مدام میگه من کیم ؟! من مادرم و از این حرفا که من سرم ببرم نباید چ ...

این یه تفکر سمی قدیمیه ک بعضی مامانا دارن 

چون اشتباه جا افتاده براشون فکر میکنن چون اسلام گفته احترام پدر مادر واجبه ینی هرکاری کردی عب نداره

اونم حتما از جایی عقده و کمبود داره فقط زورش ب تو میرسه

امیدوارم زودتر ارامش بهت برگرده

این یه تفکر سمی قدیمیه ک بعضی مامانا دارن چون اشتباه جا افتاده براشون فکر میکنن چون اسلام گفته احترا ...

دقیقا‌ متاسفانه افراد خیلی کمی هم تو جامعه خودمون به این نتیجه رسیدن کههمچین فکری غلطه ... نمیدونم چکار کنم فقط مرسی که برام تایم گذاشتی و به عنوان یک غریبه اهمیت دادی اینهمه نوشتی باهام حرف زدی واقعا ممنونم🧡(: