2777
2789

من با یه بنده خدایی که خیلی نزدیک هم هست بهم به مشکل خوردم مداوم بهم تیکه میندازه ک گاهی دخالت بیجا داره من هم هر دفعه چشم پوشی میکنم چیزی نمیگم ولی این بار ازش فاصله گرفتم 

حالا فردا تولدمه و ممکنه بهم زنگ بزنه البته ممکن هم هست نزنه چون بالاخره از فاصله گرفتن و رفتار من هم متوجه یه سری چیزا شده 

اگه زنگ زد جوابشو بدم یا نه به فاصله ادامه بدم ؟ یا اینکه اگر جواب دادم مطرح کنم ازش ناراحتم؟

اینم بگم واقعا حرفا و کاراش اذیتم میکنه یهو ساعت ها گریه میکنم

رابطتو که کم کردی دیگه باز شروع نکن زنگم زد خیلی معمولی تشکر کن تمام

خودم خیلی دوست دارم یه بار برای همیشه بهش بگم خیلی کارات زشته و منو ناراحت میکنه ولی نمیدونم کارم درسته یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم خیلی دوست دارم یه بار برای همیشه بهش بگم خیلی کارات زشته و منو ناراحت میکنه ولی نمیدونم کارم در ...

اگه فکر می‌کنی رفتارشو تغییر میده بهش بگو اما اگه تغییر نمیده باعث میشه بیشتر روش باز بشه همین پس نگو

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه فکر می‌کنی رفتارشو تغییر میده بهش بگو اما اگه تغییر نمیده باعث میشه بیشتر روش باز بشه همین پس نگ ...

ببین کلا مدلش اینه با همه همینجور بد رفتار میکنه من خودم ب چشمم دیدم ولی من واقعا بعد از این همه مدت خیلی آزار دیدم من خیلی مراقب رفتارم هستم کسیو ناراحت نکنم

ببین کلا مدلش اینه با همه همینجور بد رفتار میکنه من خودم ب چشمم دیدم ولی من واقعا بعد از این همه مدت ...

عزیزم اگه فامیل درجه یکه خواهر،برادر،پدر،مادر،یا کسی که دوسش داری یه فرصت بهش بده باهاش حرف بزن 

اگرم نیست که بازم خودت بهتر میدونی.

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40