2777
2789
عنوان

شهریه پرستاری آزاد رو چطور جور کنم

309 بازدید | 28 پست

تازه هزینه انصراف از رشته الانمم هست دو ترم خوندم میشه ۲۷ میلیون و پونصد اگه برم آزاد پرستاری خیلی دوست دارم ولی با هزینه اش چی کنم؟ کار دانشجویی هم به سختی پیدا میشه و بعلاوه تا غروب کلاسیم و آدم واقعا نمیرسه کار هم کنه فقط یه مقدار کمی طلا پس انداز دارم که بزور کفاف یکی دو ترم رو میده خانواده هم مخالف پرستاری ان قراره بزور راضی بشن🥲

پشت نمیمونم حتی یه ثانیه هم عمرم رو واسه کنکور مضخرف تجربی نمیزارم وقتی  اینقدر خوندم و این شد 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتاق عمل میخوندم ولی فک کنم بازم همون پیرا میارم مرخصی گرفتم دو ترم

وقتی آدم صد اش رو میزاره و نتیجه نمیگیره موندن عمر تلف کنیه

وقتی آدم صد اش رو میزاره و نتیجه نمیگیره موندن عمر تلف کنیه

مخصوصا اینجا که شب قبل کنکور سوال شیمی تو همه گروه ها بود 

تقلب هست سهمیه ها هست خریدن صندلی هست با هزار تا کوفت و زهر مار دیگ

هعی خدا 

مخصوصا اینجا که شب قبل کنکور سوال شیمی تو همه گروه ها بود تقلب هست سهمیه ها هست خریدن صندلی هست با ه ...

بحث تقلب به کنار کنکور تجربی واقعا سنگینه من سال دوم با کلی درس خوندن بهداشت عمومی تیپ دو آوردم😐💔 انصافه آخه؟

دانشگاه یه مبلغی وام میده که بعدا پسش میدی ارزشش وداره بیکارنمیمونی تابستانا خودت کارکن ازترم شش اینا میتونی دانشجوییم کارکنی 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

منم اتاق عمل میخوندم ولی فک کنم بازم همون پیرا میارم مرخصی گرفتم دو ترم

منم هرسال پیرا میارم دیگه نمیکشم امتحان بدم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

دانشگاه یه مبلغی وام میده که بعدا پسش میدی ارزشش وداره بیکارنمیمونی تابستانا خودت کارکن ازترم شش این ...

شنیدم مبلغش زیاد نیست دو سه تومنه 🥲

بخصوص مامانم با پرستاری و کلا کادر درمان مشکل داره رشته دیگه بود یجورایی جور میکرد چه جمله ای بگم که روش تاثیر داشته باشه؟