2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی بعدش یهههو نظرش تغییر میکنه و عاشق بچه میشه؟!این دورانی احتمال داشت که آدما صرفا دوست نداشتن بچه بیارن نه الان که فقط حداقل هزینه سیسمونی و زایمان صد میلیون میشه و هزاران مشکل ثانویه وجود داره که آدمی که آماده هست هم خسته و بیزار میشه چه برسه به اینکه ناگهانی و اجباری باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بریز توسینی بعد بکنش تو باسرنگ

ما چ میدونیم اخه همه چیو میارین وسط سایت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

فکر کردی بعدش یهههو نظرش تغییر میکنه و عاشق بچه میشه؟!این دورانی احتمال داشت که آدما صرفا دوست نداشت ...

داستانش مفصله

این بچه میخواست‌من‌ نمیخواستم 

خیلی هم‌میخواد

بیش از اندازه

ی تایم‌واقعا قرص خوردم که جلوگیری نکنیم و‌نمیکردیم

سره ی سری مسائل بدنم مجبور شدم قرصو قطع کنم نمیتونم یهو بیام بهشم بگم دوباره قرص میخورم راحت باش

خودش عاشق بچست

ولی‌نمیخوام‌ بهش بگم‌ که قبوله بیا بچه دار بشیم 

الکی بگو قرص میخورم یا ک ا ن د وم سوراخ کن بده بهش یا وقتی برق می‌ره یه کاری کن

داستانش مفصله

خیلی هم‌میخواد

بیش از اندازه

سره ی سری مسائل بدنم مجبور شدم قرصو قطع کنم نمیتونم یهو بیام بهشم بگم دوباره قرص میخورم راحت باش

خودش عاشق بچست

اینه داستان حالا واقعا راهکار بده اگه میدونی

بعد اگه بچرو گردن نگرفت میخوای چیکار کنی!

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
بعد اگه بچرو گردن نگرفت میخوای چیکار کنی!

داستانش مفصله

خیلی هم‌میخواد

بیش از اندازه

خودش عاشق بچست

اینه داستان حالا واقعا راهکار بده اگه میدونی

داستانش مفصلهاین بچه میخواست‌من‌ نمیخواستم خیلی هم‌میخوادبیش از اندازهی تایم‌واقعا قرص خوردم که جلوگ ...

میخوای بچه دار بشی با این همه لجبازی ؟فکر نمیکنی این موضوع رو بچه ت تاثیر داره من خودم به شدت لجبازم پسرم صدپله از خودم بدتر شده