2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد بیاین

398 بازدید | 28 پست

من با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم. مادر شوهرم ۷۵سالشه و تنهاست . بقیه بچه ها رفتن پی زندگی خودشون و شوهرم قبول کرده بمونه .به مقدار هم مادرش پول داشت تو بانک مدیریتشو به عهده گرفته اما هیچ استفاده ای برای خودمون نکرده و همش خرج مخارج  خونه خودش میشه.

همه کارای خونه مادر شوهرم بامنه و فقط برای خواب و استراحت میریم واحد خودمون. تو تمام این سالها آنقدر خوبی کردم و ندیده گرفته شدم دلم از مادر شوهرم سیاه شده.خیلی سرد باهاش حرف میزنم اونم این موضوع رو بهونه کرده بود گویی منو پیش شوهرم می‌کنه شوهرمم میاد با من دعوا می‌کنه. شرایط جدایی هم ندارم امروز با شوهرم دعوا کردیم گفت با زبونتو درست میکنی یا میری خونه بابات. خونه پدرم کلی مشکل دارن

بعدشم شوهرم ذاتا خوبه اما نمی‌ذارم خانواده اش چیکار کنم بنظرتون

بگو نوبتی بشه نگهداریش من نمیتونم دیگه..خدا نسل این آدم های قدرنشناسو منقرض کنه

اونا رفتن شهر دور 

بخدا هیچی به ما نمی‌رسه . خانواده خوبی ندارم و دارن از این موضوع سو استفاده میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو با پول خودش  واسش پرستار بگیر .منم کمتر میرم خونش دیگه ناراحت نمیشه بیاد چغلی کنه.منکه تعهد ندادم همه ی کارهای اونو انجام بدم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

به شوهرت بگو تو و خواهر برادرهات در مقابل مادرت و زحماتش مسئولید چرا من باید کاراشو بکنم... تا حالا هن بخاطر تو بوده...  ولی چون قدر نمیدونی منو ببر جای دیگه هر جقدر دلت میخواد بع مامانت سر بزن منم مثل عروسهای دیگه ادمم و میخوام زندکی کنم

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
اونا رفتن شهر دور بخدا هیچی به ما نمی‌رسه . خانواده خوبی ندارم و دارن از این موضوع سو استفاده میکنن

میدونم چی میکشی عزیزم ...خدا خودش کمکت کنه..چی میشه شهر دور باشن مادرشوهرت بره یک ماه یک ماه بمونه خونه اشون

بگو با پول خودش واسش پرستار بگیر .منم کمتر میرم خونش دیگه ناراحت نمیشه بیاد چغلی کنه.منکه تعهد نداد ...

آخه اصلا طوری نیست که نیاز به پرستار داشته باشه

شرایطت خیلی سخته . ولی با توجه به همه حرفایی که زدی اگر بمونی و دلتو صاف کنی هم به خودت راحت تر میگذره هم شرایط اینجوری نمیشه که احترامت بره زیر سوال . وقتی شرایط سخته و قابل تغییر نیست با خدا معامله کن منتظر قدر شناسی ادما نباش که توی ذوقت بخوره واقعا و قلبا برای رضای خدا اون کار رو انجام بده می بینی که خدا هم به وقتش برات جبران میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بگو با پول خودش واسش پرستار بگیر .منم کمتر میرم خونش دیگه ناراحت نمیشه بیاد چغلی کنه.منکه تعهد نداد ...

آخه اصلا طوری نیست که نیاز به پرستار داشته باشه

نمیدونم چیکار کنم

جاری من شرایطش مثل شماس 

با این تفاوت 

جلوی هرکسی دولا خم راست نمیشه 

زیاد با مادرشوهرم حرف نمیزنه 

کارای خونه رو انجام میده و تمام 

با خانواده شوهر هم زیاد صمیمی نیست 

از همون اول اقتدار داشت