2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

وای😯من فک کردم یه تومنه

خب ژل با کیفیت این قیمته

هرچند اینووسنس ایرانیه

ولی هستن کسایی ک ژلای تقلبی زیر ی تومن میزنن حتی

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

وای😯من فک کردم یه تومنه

اگرم باشه نزن اردکی میشه ژل در واقع هیالورونیک اسیده هر چی بری بالاتر نرم تر و طبیعی تره مارکای ارزون عینه سنگ میشن تو صورت ولی بعضیاحتی خطوط لب سرجاشه

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

اگرم باشه نزن اردکی میشه ژل در واقع هیالورونیک اسیده هر چی بری بالاتر نرم تر و طبیعی تره مارکای ارزو ...

نه ژل ارزون نمیزنم

من یه سی سی میخوام بزنم لب بالام

بنظرت چقد درمیاد ژلشم خوب باشه؟

از سی سی 1 میلیون ھست بہ بالادفعہ اول یک سی سی بزن نیم سی سی بالا نیم سی سی پاییناونم بعد چند روز جذ ...

من لب پایینم نمیزنم

میخوام لب بالام بزنم

اگ ۱ سی سی بزنم لب بالا جذب میشه؟🥲

نه ژل ارزون نمیزنممن یه سی سی میخوام بزنم لب بالامبنظرت چقد درمیاد ژلشم خوب باشه؟

بستگی ب دکترا پاره ولی اگه اینووسنس بزنی چهار تومن اینا نورامیس پنج تاشیس

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

من لب پایینم نمیزنممیخوام لب بالام بزنماگ ۱ سی سی بزنم لب بالا جذب میشه؟🥲

دفعہ اول یک سی سی نمیزنہ

چون لب جا ندارہ

دفعہ اول نیم سی سی بزن

بعد چند روز دوبارہ برو بزن

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ