2777
2789

من مشکل بی اختیاری ادرار دارم بعد همیشه نوار میذارم بعد دیروز میخاستم سطل حموم اشغالاش ببرم بندازم بیرون گفتم نوار رو ميندازم تو سطل آشغال حموم بعد اوم نوار جدید هم گذاشتم رو چوب لباسی ،همین حین که نوار عوض میکردم دستم خورد بع نوار بهداشتی قبلی که کثیف بود بعد نوار بهداشتی جدید برداشتم از بدشناسی دستم خورد به چوپ لباسی ولی دستم خشک بود بعد یادم رفت ضد عفونی کنم تا دیشب همسرم رفته حموم حوله اش برده گذاشته همون قسمت منم کلن یادم رفته بود تا امروز یادم اومد که ضدعفونی نکردم حالا چکار کنم حوله تنها کفایت میکنه بشورم یا دستگیره و اینا رو ضدعفونی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشو عزیزم حوله رو بنداز ماشین لباسشویی بشوره...به جاهایی که مشکوکی الکل بزن...مامان من جاهایی مثل دستگیره رو که نمیشه شست رو یه لگن میگیره زیرش آب جوش رو با کتری میریزه روش

شستن حوله...آب‌جوش رو دستگیره..الکل اسپری کردن به بقیه ی جاها..من خودمم حساسم ولی اگه اینکارهارو میک ...

بعد ببخشید همسرم هم دستش وقتی خودشو با حوله خشک کرده دستش خشم بوده زده به جاهیی دیکه