یه ست مبلمان خیلی لاکچری گذاسته۲۰ تومن راهشون بمن دوره من خیلی دلم میخواد گفت یه نفر زنگ زده به شماخبر میدم بعدخبر ندادخودم زنگ زدم گفت میتونید بخرید گفتم من راهم دوره صبح میام ابان بیانه میزنم گفت چقدرمیزنید گفتم ۵۰۰میتونم بزنم برات گفت بپرسم خبر میدم ابان حس بدی گرفتم ازاینکه کلاهبرداریه و این همه جنس شیک۲۰تومن مشکوکه و ازقصدمیزارن تابیانه بگیرن بایه خط بی نام و نشان که معلوم نیس ایرانسله همراه اوله خودشم خبر نمیده تامن زنگ بزنم اینطوری منوتشنه میکنه حسم میگه کلاهبرداره چون اخر اگهیش زده هزینه ارسال نصفش باخودم چندتا اگهی دیدم که تهش اینطوری میزنن اینا کلاهبردارن خیلی ضایعست این اگهیا ولی انقدر جنسش قشنگه ادم خام میشه حالا اگر زنگ زد میگم پرداخت امن دیوار میکنم و یه خط ثابت برامن بفرست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم کارم جوریه ازدیوار مشتری مرتب برام مبلغ سنگین پول میزنن ولی سرسوزن بددقولی نداشتم همه راضی اینجوری هم بدعادت میشن بعضیاشون به همه اعتماد کنن ولی حالا مشکوک شدم چون مبل و میزو سرویس ست شییک قیمت پایین گذاشته