otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 عنوان دل درد و نفخ نوزاد خانوم ها بیاین لطفا😭 57 بازدید | 12 پست شیر خشک میخوره ۲۳ روزشه مادرش شیر نداره و همش دل درد میشه نفخ داره و کلا بی قراری میکنه نمیخوابه خانوما چیکار کنیم😭😭😭چیکار کنم بهتر بشه [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you 1404/05/26 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلاjojo عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3754 کولیک داره پسر منم همین تا دو ماهگی تا واکسنشو زدم خوب شد خداروشکر ✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 کولیک داره پسر منم همین تا دو ماهگی تا واکسنشو زدم خوب شد خداروشکر خب چیکار کنیم شما چیکار کردید همینجوری درد کشید تا واکسن بزنه؟نمبتپنم ببینم درد میکشه😭 [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28420 شربت برای دل درد نوزاد بگیرید اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 تا ۴۰ روز تقریبا طبیعیهآروغ ش و میگیرید؟ آره همیشه میگیریم یه قطره گرفتیم برای دل دردیش ولی اثر نداره [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 شربت برای دل درد نوزاد بگیرید من قطرش رو گرفتم گفتن شربت براش سنگینه همین رو میدیم اما تاثیر نداره شکمش هم از ظاهر معلومه خیلی برآمده هست [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
نیلاjojo عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3754 خب چیکار کنیم شما چیکار کردید همینجوری درد کشید تا واکسن بزنه؟نمبتپنم ببینم درد میکشه😭 درد که نه دکتر زیاد بردم یکم بهتر شد ولی کامل نه پسر من کولیکش تا دوماه بود خوب شد برا نوزاد شمارو نمیدونم چندوقت ادامه داره ✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 8424 آره همیشه میگیریم یه قطره گرفتیم برای دل دردیش ولی اثر نداره باور کن طبیعیهبه دکترش بگواما چون هنوز گوارش بچه کامل نیست همه ی بچه ها کم و بیش این مشکل و دارنو گاهی تا ۴ ماهگی ادامه پیدا میکنهاگر خیلی اذیته و بیش از حدهبگو دکترش بگو شیرخشک ش و شاید عوض کنه بهترشه
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 درد که نه دکتر زیاد بردم یکم بهتر شد ولی کامل نه پسر من کولیکش تا دوماه بود خوب شد برا نوزاد شمارو ن ... آهان خداروشکر عزیزمدکتر بهتون دارویی چیزی نداد؟فقط میخوایم بهتر بشه دل دردش [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 باور کن طبیعیهبه دکترش بگواما چون هنوز گوارش بچه کامل نیست همه ی بچه ها کم و بیش این مشکل و دارنو گ ... یعنی تا بعد چهل روزگیش دیگه عادت میکنه خوب میشه؟پس کاریش نکنیم؟ [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
مامان_جون_می_می_نی عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 8424 یعنی تا بعد چهل روزگیش دیگه عادت میکنه خوب میشه؟پس کاریش نکنیم؟ عرض کردم گاهی تا ۴ماهگی طول میکشه بچه ها با هم فرق دارننه کاری نمیتونی بکنیموقعی که دل درد داره روی ساعد دستتون بخوابونید پشت کمرش و آروم ماساژ بدیدکلا گفتم بیشتر بچه ها این مشکل و دارندانشاالله زودتر این دوران و پشت سر میگذارید
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2551 عرض کردم گاهی تا ۴ماهگی طول میکشه بچه ها با هم فرق دارننه کاری نمیتونی بکنیموقعی که دل درد داره روی ... ممنونم❤️❤️ [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you