2777
2789

یعنی من مثلا الان بدونم فلان کار خیلی خرج داره و ممکنه همسرم تو خرج زیادی بیفته   و بتونم کار کم خرج تری بکنم اما  همون پرخرج رو انتخاب کنم و ب کم قانع نشم ؟   مثال زدما    

God , I love you❤️

چرا میگن مگه مرداد احمقن

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میگن مگه مرداد احمقن

اکثرن هستن متاسفانه دست خودشون نی،هی چی پرهزینه تر براشون عزیزتری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

علف باید دهن بزی شیرین بیاد 

یکسری اقایون این مدلی میپستدن و دلیل رشد و تلاششون میدونن و یکسری دیگه نه زده هستن ازین قسم خانوما.

لم همسر باید دستت باشه همین

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نه ناسازگار که بد ه

مثلا مردی پول داره،،میخواد چیز خوبی بخره،،تو هی بگی،بابا بیخیال گرونه ،نخر اررونه رو بخر

باهمین رویه بار میاد

برعکس باید بگی چیز،بهتر و با کیفیت تر و بخر ،ارزش داره بیشتر براش پول بدی

یامرد پول داره زن نه ارایشگاه میره نه لباس درست میخره

درحالیکه شوهره از خداشه ،زنش خودشو شیک و پیک کنه