2777
2789
عنوان

آیفون 16 نرمال 🤳🏻🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
اسی بعد چه مدت سلامت باطری ایفون کم میشهمیترسم بگیرم رو دستم بمونهاخه من زیاد از گوشی استفادع میکنم

روی دست نمی‌مونه چون آیفون بازارش خیلی خوبه زود فروش می‌ره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تاپیک شما دیدم بادی اسپلش استفاده میکنی میشه بگی چه بادی بگیرم بوش ماندگار باشه و تیز ...

سلام عزیزم 

ببخش دیر جواب میدم تازه سایت رو باز کردم 

عزیزم من سال قبل بادی اسپلش آکوا خریدم و واقعا ازش راضی بودم 

الان بیشتر اسپری بدن میخرم که اگه خواستی بگو برندشو بهت بگم ، از اسپری بدن راضیم و ماندگاری خوبی داره تقریبا مثل بادی اسپلشه ماندگاریس

وای خیلی گرونه😭😭😭😭😭پولشو یجا دادی؟

هر دو گوشی رو با هم نخریدم عزیزم . اول یکیشو گرفتم چند ماه بعد یکی دیگه خریدم . بله پولشونو روز خرید یجا دادم .

با قیمت پایین تر هم میشه گوشی خوب خرید مثلا ۱۳ نرمال خوبه و زیر ۶۰ تومنه . یا a56 هم عالیه و فکر کنم ۴۰ تومن باشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزم ببخش دیر جواب میدم تازه سایت رو باز کردم عزیزم من سال قبل بادی اسپلش آکوا خریدم و واقعا ا ...

خب اونیکه بنظرت بوی خیلی خوب و ماندگاری بیشتری داره رو معرفی کن اگ تونستی عکسشو بده مرسی