2777
2789

بین ایفون ها الان سری ۱۶ عالیه . من نرمال و پرومکس رو بی نهایت راضی ام .

بازار فروشش خیلی خوبه سری ۱۶و ۱۳ .

بین ایفون های ۱۳ تا۱۶ فقط سری ۱۴ خوب نیست .بقیشون با تفاوت های کم خیلی خوبن و فروششون بیشتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین ایفون ها الان سری ۱۶ عالیه . من نرمال و پرومکس رو بی نهایت راضی ام .بازار فروشش خیلی خوبه سری ۱۶ ...

عزیزم صفحه نمایش  ۱۶ نرمال و باتری اذیتت نمیکنه ؟ 

شما ریجستری کردید یا آنتن با ترفند برمیگردونی ؟ 

عزیزم صفحه نمایش ۱۶ نرمال و باتری اذیتت نمیکنه ؟ شما ریجستری کردید یا آنتن با ترفند برمیگردونی ؟

نه مشکلی نداره اصلا . 

۱۶ نرمال از اول که خریدم رجیستر شده بود 

۱۶پرومکس رو ۲ ماه بدون رجیستر بود و با سیم کارت جدید انتن برمیگشت . ماه سوم رجیستر کردم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دوربین نرمال خوبه از همه لحاظ؟

اره من راضی ام . عکس برداریش با پرومکس تفاوتش خیلی کمه . 

و کلا دوربین سری ۱۶ قویه نیازی به محافظ و … هم نداره.

اره من راضی ام . عکس برداریش با پرومکس تفاوتش خیلی کمه . و کلا دوربین سری ۱۶ قویه نیازی به محافظ و … ...

چقدر خوب 

خیلی خوش دسته و من عاشق ظرافت و مینیمال بودن سری نرمالشم 

شما چه رنگی خریدی ؟ 

چقدر خوب خیلی خوش دسته و من عاشق ظرافت و مینیمال بودن سری نرمالشم شما چه رنگی خریدی ؟

اره منم خیلی باهاش راحتم .

من ۱۶ نرمال سفید ۱۶ پرومکس صحرایی.

رنگ صورتی و سبزش هم خیلی دوست داشتم ولی چون قبلا از این رنگای شاد داشتم و دلمو میزد دیگه سفید گرفتم .

اره منم خیلی باهاش راحتم .من ۱۶ نرمال سفید ۱۶ پرومکس صحرایی.رنگ صورتی و سبزش هم خیلی دوست داشتم ولی ...

سفیدش واقعا زیباست با هر گاردی ست میشه 

مبارکت باشه عزیزم🤍

اسی بعد چه مدت سلامت باطری ایفون کم میشهمیترسم بگیرم رو دستم بمونهاخه من زیاد از گوشی استفادع میکنم

والا من شنیدم تا دوسال بعد باید دیگه باتری عوض بشه ولی بازم بستگی به استفاده خود آدم داره یکی هم بود می‌گفت گوشی ۴ ساله دستمه هلث باتری روی ۹۰ 

سلامیکی از دلایلش رونمائی از آیفون 17هه که اواسط شهریور رخ میده. کلا ظاهر ایفون 17 عوض میشه و از این ...

تغییر خاصی نداره آیفون ۱۷ فقط شکل ۱۷ پرومکس یکم تغییر می‌کنه وگرنه ۱۷ نرمال مثل ۱۶ نرماله