2777
2789
عنوان

حقیقتش من درآمد برام مهمه

117 بازدید | 14 پست

من پیراپزشکی نمیخام چون درآمدش کمه

دلم میخاد داشته پزشکی تلاش کنم 

ولی ی سوال

مامایی که پیراپزشکیه حقوق ثابت فقط داره یا میتونه مطب بزنه و درآمد خیلی بالا داشته باشه؟

رشته های پیرا این قابلیتو دارن ک در ماه بالای 1 میلیارد پول بگیرن؟؟

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ی فیزیو تراپیست گفت 

کسی ک مطب خودش باشه فیزیوتراپ داره انقدر

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماما هستم حقوقش ثابته کلا ۲۰.۲۳ بشه

درباره مطب هم بستگی به شهری زندگی میکنی داره مطب مامایی باید تو شهرت شناخته شده باشی و کارت خوب باشه الان مطبا زیاد شدن.

من بکارم علاقه داشتم رفتم 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

مگه ی دکتر مثل متخصص یا دندون پزشک اینقد در نمیاره

من والا انقدر نشنیدم 

۲۰۰ ۳۰۰ شنیدم تو ماه ولی یک میلیارد نشنیدم مگ این دکترای زیبایی ک خیلی معروف و جا افتادن همچین درآمدی داشته باشن بقیه رو نمدونم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من ماما هستم حقوقش ثابته کلا ۲۰.۲۳ بشهدرباره مطب هم بستگی به شهری زندگی میکنی داره مطب مامایی باید ت ...

ماهی ۲۰ ملیون فقط؟؟جدییی خیلی کمه که

دندون هم همینه؟؟

من والا انقدر نشنیدم ۲۰۰ ۳۰۰ شنیدم تو ماه ولی یک میلیارد نشنیدم مگ این دکترای زیبایی ک خیلی معروف و ...

من همچین پولی میخام پس چیکار کنم😂

رسیدن به درآمد بالا در کمترین زمان فقط فیزیوتراپ که البته رتبه پایینتری از پزشکی میخواد و آزادم نداره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

من همچین پولی میخام پس چیکار کنم😂

بقول دوستمون دزدی😂

ولی جدا از شوخی اگ ارادشو داری بخون بزن تو کار زیبایی مثع پروتز اینا فک کنم به همچین درامدی برسی

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
ماهی ۲۰ ملیون فقط؟؟جدییی خیلی کمه کهدندون هم همینه؟؟

بله حقوق کارمند همینقدره دیگه. به سابقه کار هم بستگی داره

نه اونم یک میلیارد درنمیاره. شما اول ببین به چی علاقه داری برو.

دیدم علاقه نداشتن تو دانشگاه انصراف دادن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

رسیدن به درآمد بالا در کمترین زمان فقط فیزیوتراپ که البته رتبه پایینتری از پزشکی میخواد و آزادم ندار ...

جدی؟فیزیوتراپی فک میکردم درآمد نداره

پزشکی هم از این خبرا نیست از پیرا چه توقعی داری

فقط دندون اونم در صورتی که تخصص بخونی و مطب خودتو داشته باشی و مشهور باشی و کارت خوب باشه شاید بشه 

پزشکی هم بعضی تخصص ها کارشون خوب باشه به این درآمد ها میرسن 

برای پول سمت این رشته ها نباید بری، رفتی هم باید صبر ایوب داشته باشی 

ماهی 1 میلیارد میخوای چیکار حداقل سالی اینقدر میگفتی معقول تر بود

دختـــــر خـــــ❤ـــــدا

جدی؟فیزیوتراپی فک میکردم درآمد نداره

پس برو بیشتر تحقیق کن🤣 اون پزشکیه که درامدی نداره اگه تخصص خوبی نگیری و تو کارت معروف نشی. خالم فیزیوتراپه روزی ۲۰ تومن درامدشه 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))