2777
2789
عنوان

اوتیسم ارتباط چشمی واکنش به اسم غریبگی نکردن نگاه کردن به مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 74 پست
زیر 1سال؟من پسرم نوزاد بود فهمیدماصلا اوتیسم چیز دیگس که ربطی به اینی که میگین نداره، بعد 9سال کتاب ...

عه من تا حالا اوتیسم از نزدیک ندیدم اونایی که نی نی سایت هستن و چند جا چشمم خورده میگن علائم نداره 

شما حساس بودین یا واقعا رفتار بچه تون فرق داشت تو نوزادی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان نداره فقط کنترول میشه که پیشرفت نکنه و آموزش میدن بتونن تا حدی نسبت به طیفی که قرار دارن مستقل ...

عزیزم بله طب نوین میگه درمان نداره و اینکه هزینه کلاس هاش شنیدم بالاست محض امتحان دوره هایی که من میگمم شرکت کنید 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عه من تا حالا اوتیسم از نزدیک ندیدم اونایی که نی نی سایت هستن و چند جا چشمم خورده میگن علائم نداره ش ...

جان علائم نداره ؟

کاش نداشت اصلا با خوندنش شوکه شدم

واقعا تا کسی کودک اوتیستیک نداشته باشه هیچ شناختی از این مشکل و اختلال نداره و اینکه 3طیف داره.

عزیزم بله طب نوین میگه درمان نداره و اینکه هزینه کلاس هاش شنیدم بالاست محض امتحان دوره هایی که من می ...

عزیزم 8ساله کارم تحقیق و مطالعه در مورد این مشکله

چیزی که هست محاله با طب سنتی درمان بشه

وگرنه من تابحال اقدام میکردم

عزیزم 8ساله کارم تحقیق و مطالعه در مورد این مشکلهچیزی که هست محاله با طب سنتی درمان بشهوگرنه من تابح ...

طب سنتی نیست و طب روایات هست استادمون میگن به کسانی که اعتقاد ندارن نگید من اما میگم باز یه کورسویی هست 

علت اوتیسم هم غلبه بلغم هست 

جان علائم نداره ؟کاش نداشت اصلا با خوندنش شوکه شدمواقعا تا کسی کودک اوتیستیک نداشته باشه هیچ شناختی ...

منظورم دوران نوزادی هست 

طب سنتی نیست و طب روایات هست استادمون میگن به کسانی که اعتقاد ندارن نگید من اما میگم باز یه کورسویی ...

نه من اعتقادی ندارم این مشکل ربطی به بلغم نداره تجربه و مطالعه بهم ثابت کرده عزیزم اختلال عصبی تکوینی هست

یکی بود میگفت اوتیسم وجود نداره و فقط افسانس

نه حقایق و نمیشه کتمان کرد 

طب سنتی نیست و طب روایات هست استادمون میگن به کسانی که اعتقاد ندارن نگید من اما میگم باز یه کورسویی ...

ببین گلم دوست من پسرش 11سالشه همه این راههارو رفت

همین طب سنتی و اسلامی این جریان علت بلغمی بودن بدن انقدر پول خرج کرد ولی به نتیجه ای نرسید

فقط یه سری از مشکلاتش رو کمتر کرد مثلا یکی دو مورد

نظر متخصصین خیر، اوتیسم به دلیل "بلغمی بودن" بدن نیست و چنین ادعایی از نظر علمی تأیید نشده است؛

بلکه اوتیسم یک اختلال پیچیده عصبی-رشدی است که علت اصلی آن ژنتیکی است، اما عوامل دیگری نیز ممکن است در بروز آن نقش داشته باشند  مفهوم "بلغمی بودن" بدن در طب سنتی مطرح میشود و ارتباطی با علل پزشکی اوتیسم ندارد.

ببین گلم دوست من پسرش 11سالشه همه این راههارو رفتهمین طب سنتی و اسلامی این جریان علت بلغمی بودن بدن ...

درسته عزیزم منتها من انقدر کلام استاد حسینی رو قبول دارم و انقدر درمان های زیادی انجام داده که توصیه می کنم 

درسته عزیزم منتها من انقدر کلام استاد حسینی رو قبول دارم و انقدر درمان های زیادی انجام داده که توصیه ...

برای یه سری بیماریها بله، ولی نه مشکلاتی مثل اوتیسم یا داون گلم

برای یه سری بیماریها بله، ولی نه مشکلاتی مثل اوتیسم یا داون گلم

من اصرار نمی کنم ولی برا اوتیسم هم درمان گفتن و اصلا نیازی به مراجعه نیست و با تغییر یه سری چیزا تو محل و سبک زندگی درمان و میشه انجام داد