سلام
من تو نی نی سایت خوندم نیما کوچولو گفته بود خودش دو لار ریمو کرده با ابلیمو سرکه و دو نفر دیگه م منم احمق شدم و باور کردم که کاش هرگز اون پست و ندیده بودم کاش بقیه میومدن از تجربه شون میگفتن اون تیکه کوچیک که اومدم پاک کنم الان چاله س د اطرافش دچار سوختگی شیمیایی و عفونت شد لین در حالیه که چرک خشک مصرف کردم و قبلش با الکل همه چیز و ضدعفونی کرده بودم و بعدش بلافاصله تتراساکلین زده بودم از دیشب تا الان زندگیم سیاه شده کاش مرده بودم شوهرمم باهام قهره از شدت مصیبت وارده تمتم شب تا صبح بدنم میلرزید لرز عصبی کاش همون تاتو ای که دوست نداشتم و نگه میذاشتم ریمو اشتباه از اشتباه اولی که فیبروز کردم هم بدتر بود خواهش میکنم فریب نخورید الان عکس میذارم بدونید صورت من دیگه هییییییییچ وفت مثل اول نخواهد شد تازه خدا رحم کنه گوشت اضافه نیاره یا چاله تر نشه یا کل ناحیه تغییر رنگ نده
من که سرم اومد گفتم اینجا بگم دو نفر و نجات بدم بابا ارایشگاه خودش تمیز و راحت ریمو میکنه من از دیشب تا الان که اومدم بیمارستان رازی برای سوختگی و عفونت صورتم دو برابر پول ریمو و تا الان خرج دارو و دکتر کردم و وضعم اینه الان عکسم میذارم