2777
2789

چندباری که داشتم با زبون تند و پرخاش کامنت میذاشتم ، با خودم میگفتم اصلا دلیل این عصبانیت و تلخی زبونت چیه؟ چرا انقد با غضب و بغض داری صحبت میکنی.

و "دلیل این تناقض چیه؟"

منی که در دنیای بیرون از مجازی یه دختر خیلی شیرین و مهربون هستم و یکبار هم زبون گزنده ای نداشتم ، اصلا چرا باید شخصیتم با اون چه که در خارج از اینجا هستم تفاوت داشته باشه؟

اما

به یک نتیجه ای رسیدم

تناقض و تضادی وجود نداره! هر دو شخصیت منم و هیچکدوم نقاب نیست

نه اون دختر مهربون در بیرون از مجازی

و نه این دختر گاها پرخاشکر در مجازی

هر دو منم

اما چرا متفاوتن؟

دلیلش در من:

"خشم های سرکوب شده در دنیای حقیقی ، در دنیا مجازی نمود پیدا میکنه."

بنظر من نی نی سایت با وجود جو نه چندان مثبتش 

با وجود کاربرهای جنجالی

تاپیکهای سرکاری

و اعصاب خردی هایی که ایجاد میکنه

میتونه یک مزیت هم داشته باشه

اونم اینه که

"در اینجا میتونین نیمه تاریک وجودتون رو مشاهده کنین."

🍃..

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

متاسفانه همونم حتی همون روی وحشیم:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نمیتونی خود واقعیت باشی باید خودتو سانسورکنی ک ب بعضی آدما برنخوره چون توی دنیای واقعی هم گروگ ...

پس جالب شد

چیزی که شما باهاش کلنجار میری ، ترس از قضاوت ممکنه باشه

که حتی در یک فضایی کسی شمارو نمیشناسه خودتونو سانسور میکنین

پس جالب شدچیزی که شما باهاش کلنجار میری ، ترس از قضاوت ممکنه باشهکه حتی در یک فضایی کسی شمارو نمیشنا ...

اتفاقا ترسو نیستم سانسور نکردم و تعلیق شدم   مث بعضیا موش ترسو نیستم

اتفاقا ترسو نیستم سانسور نکردم و تعلیق شدم مث بعضیا موش ترسو نیستم

راستش این بحث تعلیق فرق داره ،کاربری قبلی منم سره یسری مسائل سیاسی فعلا تعلیقه 

اینجا نمیتونی خود واقعیت باشی باید خودتو سانسورکنی ک ب بعضی آدما برنخوره چون توی دنیای واقعی هم گروگ ...

دقیقا 

بارها شده نظر واقعی مو گفتم و بالای ۱۰ نفر ریپلای زدن حمله کردن !