2777
2789
عنوان

پسرم خیلی حرف میزنه

660 بازدید | 56 پست

سه سالشه تازه افتاده به جمله ی چند کلمه ای گفتن یعنی از صبح بیدار میشه تا وقتی که شب بخوابه یه ریز حرف میزنه سوال میپرسه یه وقتهایی حالم بد میشه دیگه میگم یه لحظه اروم بگیر مادر بچم خیلی دیر حرف افتاد همش غصه میخوردم شوهرم میگه یادته میگفتی هیچی نمیگه بیا الان دیگه امون نمیده بهت 😂😂😂😂😂

همه سوال و حرفهاشم راجب ماشینه بعنی تمام فکر و خیالش ماشینه مگه میشه انقدر علاقه به ماشین اسم همه ماشین هارو میدونه حتی خارجی ها اتاقش پر از ماشینه به اسباب بازی های دیگه علاقه نداره زیاد

خلاصه تینکه بچه پسر داشتن اینجوریه همش باید باهاش بازی هایی هیجانی و ماشین بازی و نقاشی ماشین انجام بدی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۱۸ماهشه هیچی نمیگه😔

دستورپذیری داره؟اسمشومیشناسه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه من ۱۸ماهشه هیچی نمیگه😔

غصه نخور خواهر پسر منم همین بود از دو و نیم سالگی شروع کرد به کلمه گفتن یک دفعه ای بعضی بچه ها دیرتر حرف میوفتن اگه بقیه چیرهاش نرماله نگران نباش

برونگراست

زیاددددد

اصلا خجالتی نیست با همه زود جوش میخوره جایی میریم چیزی میخریم تشکر میکنه اون روزی با اسنپ میرفتیم جایی راننده یه کم تند میرفت میگفت عمو یواش برو میترسم انقدر راننده خندید نگو