2777
2789

من عقدم  خلاصه من تو تهران ازدواج کردم اما شهرستان هم خونه داشتیم  حالا من نزدیک س ساله عقد کردم دو سال شو  شهرستانم مامانم بره شهرستان دیگ نمیاد تهران شوهرمو نیومد سر بزنه ما پارسال برج هشت اومدیم بخاطر فوت مادر بزرگم تا الان نرفتیم تهران شوهرم عید گفت بیاید تهران با زبون خوش  تا تکلیف معلوم کنیم شاید تو باشی سعی کنم خونه زندگی مهیا کنم  مامانم نرفت تهران دیک بیاد شهرستان با خداعه تهران رفتنش  باز سر مسأله ای شوهرم تقریباً اعصبانی شد درخواست طلاق داد باز گفت بیاید  تهران تا ببینم چیکار میکنین بریم سر زندگی البته شرط هم گذاشت  من نرفتم باز الان میگ بیاید تهران چرا باید با احضاریه شما بیای تهران یک عالمه توهین به مادرم کرد چیکا. کنم من

طلاق بگیرید تموم بشه خوب 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه از هم دور بودید خب می‌رفتی خودت تنهایی سر می‌زدیو از اونم میخواستیدگاهی تنها بیاد دیدنت

من نگفتم بیاد خودمم نرفتم   پارسال یسر اومدن  با خانوادش برج ده دیک رفتن ماهم گفتیم عید میایم 

من نگفتم بیاد خودمم نرفتم پارسال یسر اومدن با خانوادش برج ده دیک رفتن ماهم گفتیم عید میایم

من متوجه نشدم 

خب چه ربطی داره ب تهران و شهرستان 

شوهرت ماهی یبار بیاد بهت سر بزنه تو رو ببره با خودش خونشون 

من متوجه نشدم خب چه ربطی داره ب تهران و شهرستان شوهرت ماهی یبار بیاد بهت سر بزنه تو رو ببره با خودش ...

ببین اینا میگن ما تهران ازدواج کردیم اما شما ول کردید رفتید شهرستان بیاید تکلیف معلوم کنیم اینا. منم اون زمان باهم اوکی بودیم نگفتم خب تو بیا هی می‌گفت بیا تهران میگفتم باشه میایم دیگ نمی‌رفتم الان میگ تو منو ول کردی

ببین اینا میگن ما تهران ازدواج کردیم اما شما ول کردید رفتید شهرستان بیاید تکلیف معلوم کنیم اینا. منم ...

وا نمیتونن برای محل زندگی شما تعیین تکلیف کنن ک 

تو چه بیخیالی این همه مدت از شوهرت خبر نداشتی 

کم کم باید ماهی یبار همو میدید 

الان از در دوستی وارد شو بگو بیا خونه بگیر بریم سرخونه و زندگیمون ب محل زندگی خانوادم چیکار داری 

بگو‌ولی منو ماهی یبار بیار سر بزنم ب خانوادم