2777
2789

خیلی این قضیه رومخم‌رفته هرکاری میکنم نمیتونم ببخشمش یا برام مهم نباشه چه کارکنم آیا زیادی حساسم یا شماهم‌باشید ناراحت میشید؟....اینم بگم دنبالش کرده و میگه خوشگله کلا تعریف میکنه همش ازش

انقدر بلاگر آقای خوشگل توی اینستاگرام داریم دنبالشون کن عکساشونو لایک کن بعد هر موقع هم یه وقت صحبتش شد گفت فلان بلاگر خانم خوشگله بگو آره اون خوشگله یه بلاگر آقا هم هست من تازگی پیداش کردم خیلی خوشگل و خوشتیپ و خوش هیکل لباس‌های خوشگل می‌پوشه ژست‌های خوشگل می‌گیره مدل موهاش خوشگله یکی دو دفعه که اینجوری بگی قشنگ شوهرت خودشو جمع و جور می‌کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بلاگر آقای خوشگل توی اینستاگرام داریم دنبالشون کن عکساشونو لایک کن بعد هر موقع هم یه وقت صحبتش ...

یه مسائلی رو نباید مقابله به مثل کرد وگرنه زندگی فرو میپاشه

استارتر باید بشینه با شوهرش صحبت کنه و رک بپرسه دلیل اینکه جلوی من راجب زیبایی یه زن دیگه نظر میدی چیه؟

رک بگه کارش اشتباهه

حتما که نباید شخصیت خودتو زیر سوال ببری که بقیه متوجه اشتباهشون بشن

آخه همچین مسئله ای رو خودش باید بفهمه ینی متوجه نمیشه؟!

نه متاسفانه بعضی از مردا متوجه رفتارشون نیستن باید بگی

بعضیا هم سر اینکه حسادتت رو برانگیزن همچین رفتاری میکنن

در کل رفتارش اشتباهه منم جات بودم ناراحت میشدم 

بهش بگو

یه مسائلی رو نباید مقابله به مثل کرد وگرنه زندگی فرو میپاشهاستارتر باید بشینه با شوهرش صحبت کنه و رک ...

نظر من همون بود .بدرود 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...