خیلی این قضیه رومخمرفته هرکاری میکنم نمیتونم ببخشمش یا برام مهم نباشه چه کارکنم آیا زیادی حساسم یا شماهمباشید ناراحت میشید؟....اینم بگم دنبالش کرده و میگه خوشگله کلا تعریف میکنه همش ازش
انقدر بلاگر آقای خوشگل توی اینستاگرام داریم دنبالشون کن عکساشونو لایک کن بعد هر موقع هم یه وقت صحبتش شد گفت فلان بلاگر خانم خوشگله بگو آره اون خوشگله یه بلاگر آقا هم هست من تازگی پیداش کردم خیلی خوشگل و خوشتیپ و خوش هیکل لباسهای خوشگل میپوشه ژستهای خوشگل میگیره مدل موهاش خوشگله یکی دو دفعه که اینجوری بگی قشنگ شوهرت خودشو جمع و جور میکنه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.