2777
2789
عنوان

سر سفره عقد چجوری گفتین بله🤩💃😂

1517 بازدید | 116 پست

من: به نام نامی الله و توکل بر خدا و اجازه از پدر و مادر عزیزم برای شروعِ یک زندگی پر از عشق و آرامش تا ابد بله💃🫀😂

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکهههههههه

برای یک شروع عالی و پیشرفت با اجازه پدر و مادر و بزرگان برای اولین و آخرین بار بله

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من گفتم با اجازه ی پدرم بله 😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من گفتم به نام خدا با اجازه امام زمان و پدر. و مادرم بله 

ولی آنقدر آروم گفتم هیچکی نشنید 😂😂

شوهرمم همش میگفت من متوجه نشدم آخر بله رو گفتی یا نه 😂😂😂😂🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

لوس 

همه خوابشون میبره که تا همشو بگی 

فقط بگو 

بببببببببببببببللللللللللللههههههه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ای ننه خودم مجردم ولی دوستم گفت 

بااجازه ی پدر ومادرم و همه بزرگترای جمع به امید یه زندگی پراز عشق و خوشبختی از الان تا ابد بلهههههه عشق قشنگم🥰😍

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃