2777
2789
عنوان

بچم شیرخشکی شده دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هر چیزی شد مقصرش شما نیستی. اگر بچه شیر مادر بخوره خیلی خوبه اما اگر نخورد هم ایرادی نداره. چرا خودتونو اذیت میکنید. تلاشتونو بکنید اما اگر نشد ،نشده دیگه.من خودم دخترم شیر خودمو نخورد چون شیر نداشتم. از شیر نداشتن من هم زردیش خیلی بالا رفت هم نزدیک بود کلیه هاشو از دست بده. به خاطر اصرار احمقانه یه عده ادم که اصرار عجیبی به شیر مادر داشتن،انقدر که به من عذاب وجدان و ناراحتی و غصه و حرص و جوش دادن. هیچ وقت نمی بخشمشون. شما هم تلاشتو بکن اگر نشد واقعا راه های دبگه ای هم هست که بچتون شیر بخوره بزرگ بشه.

نگران نباش عزیزم  بچه منم شیر خشکیه نزدیک دوسالشه خدارو هزار بار شکر از نظر مریض شدن و اینا وضعش خراب نبود فقط موقع دندونش اسهال میشد و تب 

و چند باری هم سرما خورد ک معمولیه برا هر بچه ای

از نظر من شیر خشک اسونتره چون پستونک میدی دهنش زود میخوره ولی سینه تا بجه سیر بشه خواب از سر ادم میپره 

ولی خاصیت شیر مادر یه چیز دیگست که اینم راه داره وقتی غذا خور شد تقویتش کن با شیر بادوم و عصاره گوشت 

غصه نخور ادمیزاد  زود باشرایط جور میشه

فقط فکر سلامتی خودت و بچت باش

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

عزیییزدلم

اصلا غصه نداره،برادر زاده من دو سالشه... وقتی به دنیا اومد تا یک ماه شیر مادر خورد اما بخاطر رفلاکس معده ای که داشت دیگه نتونست بخوره،حتی یه قطره...

شیر خشک میخورد،زنداداشمم اولاش ناراحت بود،کلی هزینه کردن برای شیر دوش های مختلف و... ولی نشد که نشد

اما از لحاظ تغذیه از شش ماه به بعد خیییییلی بهش میرسیدیم،به وقت غذا می‌خورد،به وقتش مولتی ویتامین و شربت آهنشو میخورد( چون زنداداشم شاغله،بیشتر اوقات پیش ما بود)

اصلا هم بدنش ضعیف نشد،هیچکس هم باورش نمیشد این بچه شیرخشک بخوره،چون اصلا ظاهر ضعیفی نداره...الان هم از لحاظ غذا خوردن خیلی خوب شده،اصلا اذیتمون نمیکنه

الانم تو پارک که با همسن و سالاش مقایسه میکنیم هم قدش بلند تره،هم درشت تره... چاق یا تپل نیست اما استخون بندی خوب و محکمی داره

درهمین حد بگم که وقتی مشت میزنه تو بازی ها،جدیدترین جدی دردمون میگیره😅

چون ماهم نگران بودیم،فهمیدم که نگرانی و کامل توضیح دادم

خیلی طولانی شد،ببخشید ❤️

خلاصه که جای نگرانی نیست،فقط به تغذیه ش برس

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

خب بیفتن چی میشه بعدا عمل می کنم. اما بچم شیر نمیخوره

عمل پر ریسکیه .

خواهرت باهات آشتی کرد ؟ خیلی ناراحت شدم از پیامش

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
منم بچم شیر خشک میخوره یه فلاسک بزار کنارت ابش هم دماش مناسب کن همون اول شب چند تا شیشه شیر هم بزار ...

گلم شیر خشک نهایت نیم ساعت بتونی نگه داری چه کار اشتباهی میکنی😐بعدم ببلاک کامفورت میده باید بلافاصله مصرف بشه

عزیییزدلماصلا غصه نداره،برادر زاده من دو سالشه... وقتی به دنیا اومد تا یک ماه شیر مادر خورد اما بخاط ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام اینارو نوشتی . ان شالله بچه منم شبیه برادرزاده شما بشه 

سلام 🌷