2777
2789

نه انسانیت داره نه دانایی.

هرشخصی رو که دیدم این حرف رو میزنه یه باگ خیلی بزرگ در شخصیت و زندگی و افکارش داشت. بدون استثنا.

و این حرفشون هم اکثرا از روی بغض و عقده هست

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

دانایی داشت که اینو نمی‌گفتچون هرکی تعریف خودشو از انسانیت دارهمثلا داعش انسانیتو تو سر بریدن می‌دون ...

دقیقا

اصلا باید کیلومترها ازین ادما فاصله گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرکیو دیدم میگه مسلمونم، فقط بلده نماز بخونه و روزه بگیره، دریغ از یه ذره آگاهی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم هرکیو دیدم میگه مسلمونم، فقط بلده نماز بخونه و روزه بگیره، دریغ از یه ذره آگاهی

نمیدونم مسلمونا خیلی تنوعشون زیاده

ولی اینا که چپ و راست از انسانیت حرف میزنن واقعا درون داغونی دارن

نمیدونم مسلمونا خیلی تنوعشون زیادهولی اینا که چپ و راست از انسانیت حرف میزنن واقعا درون داغونی دارن

خب بتوچه منم هرچی دیدم میگن مسلمونیم سرشون تو ماتحت بقیست، عیسی به دین خود موسی به دین خود

خب بتوچه منم هرچی دیدم میگن مسلمونیم سرشون تو ماتحت بقیست، عیسی به دین خود موسی به دین خود

تو تاپیک من با من درست صحبت کن عزیزم

من دیدگاهمو گفتم

شما هم میتونی بدون توهین دیدگاهتو بیان کنی

تو تاپیک من با من درست صحبت کن عزیزممن دیدگاهمو گفتمشما هم میتونی بدون توهین دیدگاهتو بیان کنی

تو مثلا دیدگاهتو درست بیان میکنی؟ اون افرادی که داری راجبش صحبت میکنی یه قشر خیلی بزرگی هستن و تو با چه اجازه ای داری هرچی از دهنت درمیاد بهشون میگی

تو مثلا دیدگاهتو درست بیان میکنی؟ اون افرادی که داری راجبش صحبت میکنی یه قشر خیلی بزرگی هستن و تو با ...

دیدگاهمه و تجاربم اینو ثابت کرده

شما نمیتونی منو بازخواست کنی بابت حرفم

میتونی لفت بدی از تاپیکم خانومی

دیدگاهمه و تجاربم اینو ثابت کردهشما نمیتونی منو بازخواست کنی بابت حرفممیتونی لفت بدی از تاپیکم خانوم ...

پس منم تجاربم همونی که گفتمو میگه

سایتو خریدی؟ چیه توقع داری به هرکی دلت خواست توهین کنی جوابتم ندن؟ تو اگه مشکل داری میتونی تاپیک مضخرفتو پاک کنی دنبال دعوا میگردی

برو از همونا یکم انسانیت یاد بگیر نه نماز روزه

پس منم تجاربم همونی که گفتمو میگهسایتو خریدی؟ چیه توقع داری به هرکی دلت خواست توهین کنی جوابتم ندن؟ ...

بی تربیت😁

من نه خداروشکر مثل شما انسانیت دارم

نه هزار بار شکر دورکعت نماز ب کمر خورده

انقدم سوزنت گیر نکنه رو حرف و تاپیک من 

رد شو