2777
2789

عشقا خاستگار دارم تابلو سازه و روزی تا ۱ تومن درآمدشه و میگه وام ازدواج بگیریم، که حدودا ۶۰۰ میلیونه.

عروسی هم میخوایم جمع و جور و کوچیک بگیریم و ماه عسلم نمیخوایم بریم

بنظرتون میتونیم با این پول یه خونه نقلی توو تهران اجاره کنیم و وسایل خونه ی جمع و جور بگیریم و یه زندگی بخورنمیر داشته باشیم؟

من هیچ جهیزیه ای ندارم

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️

نه عزیزم خودتو گرفتار تهران نکن

تهران اجاره ها سر سام اوره

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حداقل۴۰۰ تومن باید وسیله بگیری

با ۲۰۰ تومن رهن باید ۱۵-۲۰ تومن  اجاره بدی یه خونه کوچیک داغون بگیری منطقه داغون تر

درامدتون باید۴۰-۴۵ تومن باشه تا هم بخورید هم قسط بدید هم اجاره بدید

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
نه عزیزم شما تهران فقط باید 300 400 با ماهی 10 15 کرایه بدیاقساط وام ازدواجم فکر میکنم 2 تاش حدود 15 ...

مگه وام ازدواج اقساطیه؟

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️